2777
2789
عنوان

دعوا در رابطه

321 بازدید | 18 پست

پارتنرم توی دوران pms  یهو سرد شد و دلیلشو ک پرسیدم  گفت  دیگه نمیخام باهات رل باشم و فقط در حد دوست معمولی باشیم. الان چندین روزه که ب هم  خیلی کم پیام میدیم و منم دیگه پیگیرش نشدم. اونم چیزی نمیگه الان. بعضی وقتا پستی توی اینستا برام میفرسته. الان چیکار کنم؟ بهش پیام بدم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با توجه ب اینکه اون خواسته تا کات کنید نه بذار خودش بیاد جلو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اون تایم واقعا فشار روحی زیادی رو ادمه

انگار خدایی نکرده عزیز از دست داده ایی‌

درکش کن یمدت

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

اون تایم واقعا فشار روحی زیادی رو ادمه انگار خدایی نکرده عزیز از دست داده ایی‌ درکش کن یمدت

آره همینو گفت. گفت الان اصلا اوضاع روحیم خوب نیست

ولی منم اختلال پارانوئید دارم، همه اینا رو میزارم ب حساب خیانت و بی‌وفایی

آره همینو گفت. گفت الان اصلا اوضاع روحیم خوب نیست ولی منم اختلال پارانوئید دارم، همه اینا رو میزارم ...

خب نباید اینطوری باشی

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

الان من چه کنم؟ صبر کنم تا هروقت خودش اوکی شد بیاد سراغم؟

نه تو باید محبت کنی بهش اگه رابطتتون خوب بود

آدم اون تایم به توجه احتیاج داره هرچند ک بگه برو