2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیش بابا بزرگ خدابیامرزمه ک نمیتونم بزارم اون یکی هم اینا

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اینجا اولین قرارمون بود🥺🍓

کافه چرا یکی پ

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
خدا رحمتشون کنه .. اینام ک عشقن😍😍😍

غم نبینی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

از جمله زمان خایی که عمیقا آرامش دارم وقتاییه که کتاب میخونم یا مشغول کار و تحقیق هستم

البته همسر جان هم تو قلبمه که عکسشو نمیزارم😅

عکس نمیدونم برام فرستادن یا از نته تو گالریم بود و میز کارم همین مدلیه اغلب برا همین گذاشتم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

از جمله زمان خایی که عمیقا آرامش دارم وقتاییه که کتاب میخونم یا مشغول کار و تحقیق هستم البته همسر ج ...

چقد این میز کار آرامش داره😄حاالا من اگر میز کار داشتم شبی جمعه بازار بود 🤣

چقد این میز کار آرامش داره😄حاالا من اگر میز کار داشتم شبی جمعه بازار بود 🤣

برا منم وقتایی که ۱۲یا۱۳ ساعت کار میکنم خیلی بهم ریخته میشه ولی حتی بهم ریخته اش هم بهم حس خوب میده عکس میگیرم نگه میدارم😅

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕