2777
2789
عنوان

سال بعد بمونم یا برم؟

160 بازدید | 23 پست

بنظرتون ادم این همه هزینه کلاس کنکور کنه و مشاور و اینا راحت تر قبول میشه یا خودش بشینا بخونه درسایی ک اشکال داره هم واسش فیلم ببینه؟امسال خودمو خفه کردم با کلاس چون کلا پایه ام افتضاح بود نمیدونم سال بعد بمونم ی رشته خوب بیارم یا ب رشته کم امسالم راضی بشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم کلاس رفتم هم فیلم نگاه کردم.  هیچ کدوم خوندن خودت  نمیشه. از من گفتن بود

دقیقا قبول دارمومن کلاس ک میرم کلی تایم الکی هور میدن همش استراحت میدن و خاطره تعریف میکنن که یه وقت بچه ها بهشون سخت نگذره بعد به جاش کلاس جبرانی میذارن همشم در حال رفت و امدم

برو دانشگاه. وگرنه سال دیگه باید یازدهم ایجاد سابقه بکنی. یه جات با عرض معذرت پاره میشه. معنی اسمت ...

اسم خودم نیست عزیزم

میدونم خیلی شرایط سخت تر میشه ولی همش میگم من خیلی امسال کم کاری کردم اخه 

اها پس کی از فعلام مشخصه😂

دوازدهمی؟ولی خب اگ میخوای سال بعد بمونی باید از الان بخونی واسه سال بعد نه اینکهدبگی بعدن شروع میکنم ولی من خودم به یه چیزایی رسیدم تو این سال که میگم اینکارارو انجام بدم یا ندم قبول میشم نمیدونم چیکار کنم