2777
2789

۱ سال و نیمه با یکی دوستم خیلی باهم صمیمی هستیم و به شدت عصبی و پرخاشگرم ولی تابحال هیچ بی احترامی به همدیگه نکردیم 

همش بهش گیر میدم اذیتش میکنم حس میکنم با یکی دوسته یا دوسم نداره و اینم بگم که مطمعنم دوسم داره و خیانت نمیکنه ولی یجورایی وسواس فکری و یجورایی بیماری پارانوئید دارم

بیچاره بهم هیچی نمیگه با اینکه تو محل کاری جدی و اخموئه ولی وقتی باهاش دعوا میگیرم میگه اشکال نداره هرچی دوست داری بگو ناراحت نمیشم و از الکی توهم میزنم و میگم داری بهم خیانت میکنی و میخوام باهاش کات کنم ولی اجازه نمیده که کات شه رابطمون و ازم قول گرفته که تا همیشه باهاش بمونم (دکتر بهم گفته مشکل اعصاب دارم و فشار عصبی)

چیکار کنم رابطمون بهتر شه و بهش گیر ندم

منم عین تو 

هی مادرم گفت نکن هااا اینطوری میزاره میره هاا باور نکردم ما نامزد هم بودیم الان سه روزه رفته دنبال راه حلیم 

باید سر ادم به سنگ بخوره تا پشیمون شه

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ، هیج جا عین اون صبور پیدا نمیکنم و یجورایی ازم فاصله گرفته

ارهههه نکن خواهر مال من سه روز پیش داشت زجه میزد گریه نیکردا اشک میریختااا ولی میگفت خستم دیگه برو

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡