2821
2789
عنوان

مهریه ۱۴ سکه تصویب شد

7201 بازدید | 55 پست

آیا تصویب شده واقعا؟ ببینین درسته که سکه مهم نیست  تو زندگی ولی اگه طرف بعد از چند سال زندگی مشترک خیانت کنه یا بخواد ازدواج مجدد کنه هیچی جلودارش نیست ۱۴ تا رو میده دخترو طلاق میده 

به نظرتون واقعا به نفع جامعه هست؟؟؟ اینجوری ما دخترا تحت فشار نیستیم؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از نظر من مهریه کلا باید حذف بشه.

کسی از ترس تعداد سکه بخواد خیانت نکنه همون بهتر ک فردای ازدواج خیانتش رو بشه و ازش جدا بشی.

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

ن گفتن کذبه تموم شد رفت حالا هی بگین تا بشه

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث زجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...چه دوستای خوبی دارید !

بنده دارایی کار میکنم واین فقط شایعه اس

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

از نظر من مهریه کلا باید حذف بشه. کسی از ترس تعداد سکه بخواد خیانت نکنه همون بهتر ک فردای ازدواج خی ...

حالا اومدیم وقتی ما از جوونی و زیبایی افتادیم اون رفت زن جوون خوشگل گرفت اونوقت چی؟ این جوونیمون چی میشه  

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز