2777
2789

موهاتون بیشتر شده از اولش یا نه؟

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

من خیلی کم ژیلیت زدم خیلی راضیم از این تصمیمم 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اکثرا و بیشتر مواقع موبر میزنم ژیلت وقتایی که خیلی ضروری باشه اگه ژیلت بزنم دوبرابر میشن موها آخه تنه مو ضخیم تر از بالاشه تو که ژیلت میزنی موها از جایی که ضخیم ترن در میان 

اون بنظرم باید مث اینه باش پوستش 

ولی من احساس میکنم کلا شیو کردن باعث زیاد شدن موها میشه شاید اشتباه میکنم نمیدونم 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
من هم ژیلت استفاده میکنم  حوصله موبر اینا رو ندارم

منم همینطور 

خیلی حوصله میخواد تهش هم یه ذره مو میمونه 

من خیلی کم ژیلیت زدم خیلی راضیم از این تصمیمم 

موهات بیشتر و ضخیم تر نشده؟ 

موهات بیشتر و ضخیم تر نشده؟ 

نه اصلا 

دستامو ک ژیلیت کشیدم صد برابر شده ولی اون نواحی که نکشیدم  خیلی نرم و نازک اصلا هم رشد ندارن ، رنگشم روشنه

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
نه اصلا  دستامو ک ژیلیت کشیدم صد برابر شده ولی اون نواحی که نکشیدم  خیلی نرم و نازک اصلا ...

مرسی