2777
2789
عنوان

حس میکنم پای یه زنی وسط زندگیمه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2259 بازدید | 99 پست
یه شب شام خوب بپز و صحبت این حرفا بازم قبول نمیکنه؟ اصلا محبت میکنه رابطه دارین اصلا تورو بیرون میب ...

هرشب والا داره شام خوب میخوره 

وقتایی ک خوبه خیلی خوبه بیرون میبره محبت میکنه 

با یه چیز کوچیک میشه بدترین ادم و عصبی ترین ادم روی زمین

خدایا دستمو بگیر….🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگم طلاق بگیر ولی حتما جهت کتکی که خوردی ازش شکایت کن برو صورتجلسه کن پزشکی قانونی گواهی پزشکی بگی ...

من اصلا اجازه تنها بیرون اومدنو ندارم خیلیم وقتم هست تنها جایی نرفتم میترسم خیلی

خدایا دستمو بگیر….🖤
بدبخت شدم دیگه همش تو اینستا چیزایی میبینه ضد زن  مثلا مردا بعد زن گرفتن بدبخت میشن فلان ...

همون دوستاش کرم میریزن عزیزم اصلا نذار رفیق بازی کنه اونم رفیق بد کاملا تابلو هست که دوستاشو میبینه هواییش میکنن

ببین عزیزم میدونم شرایط جدا شدن نداری پس نمیگم جداشون ولی سعی کن بهش بی محل باشی برای خودت زندگی کن اون میره با رفیقاش تو هم برو بیرون بگرد فکر کن شوهر نداری

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

شوهر منم همینه ولی الان یکم بهتر شده ولی بازم رفیق بازیش داره تا خودشون نخوان تغییر نمیکنن

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
ببین عزیزم میدونم شرایط جدا شدن نداری پس نمیگم جداشون ولی سعی کن بهش بی محل باشی برای خودت زندگی کن ...

نه پولی میده بهم 

نه اجازه بیرون رفتن دارم قلم پامو میشکنه

خدایا دستمو بگیر….🖤