2777
2789
عنوان

مهمونی میخواید برید خبر بدید

360 بازدید | 16 پست

وقتی می‌بینیم کسی دوست نداره سر زده بریم خونشون خبر بدیم

صاحبخونه که نباید زجر بکشه شاید برنامه ای داره شاید اصلا شرایطش رو نداره و باید آماده باشه 

دلم خیلی پره، بعضیا مثل من با این قضیه مشکل دارند. اونایی که مشکل ندارید خواهشا امثال ما رو درک کنید اینجوری خیلی قشنگتره 

طرف ساعت ۲ زنگ زده میخوام ساعت ۷ بیام شام بمونم شبم بخوابم صبح برم. چند بار بهشون گفتیم شب قبلش خبر بدید  خب چی میشه خبر بدید ما برناممون بهم نخوره. خستم واقعا

حق تا قیامتتتتتتتتت بخدا

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما هم مثل من دلت پره  نمیدونم چرا آدما حواسشون به روحیات هم نیست خب یکی که واقعا بدش میاد دی ...

نه گلی من عقدم ولی حتی فکر کردن بهش اعصابمو بهم میریزه چون مثله تو اهل برنامه ریزی ام هرچیزی که برنامه امو بهم بریزه منو بهم میریزه

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
فرهنگ سازی کنیم 

فرهنگ سازی تو خودتون کنید وگرنه همه ما اینجا می‌دونیم باید ۱روز قبل خبر داد ک خونه کسی میری خودشون طرف آماده کنه چیزی بخره یا هرچی...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

شما هم مثل من دلت پره  نمیدونم چرا آدما حواسشون به روحیات هم نیست خب یکی که واقعا بدش میاد دی ...

اصولش اینه اون طرف خودشو زورکی دعوت نکنه بصرف شام و خواب و صبحانه فردا خوب شما نوعی اگر شرایط و حو صله و امکان داشته باشی به وقتش دعوت میکنی

سر همین عید دیدنی ها ببین سه بار میومدن بدون هماهنگی و ما هر سه بار نبودیم!

ولی باز زنگ نمیزدن

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم