2777
2789
عنوان

یه سوالمهم دارم

65 بازدید | 14 پست

خانومای عزیز...فرستادن عکس تو پیوی تلگرام به دوست مجازی ..چطوریه به نظرتون ..برای آشنایی و شاید رابطه جدی

من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
پوشیده باشه مشکل ندارد اما طرف آدم حسابی باشه 

نه عکسای باز میخواد تقریبا ..میگه باید هموم با چشم باز برای همه جنبه های زندگی انتخاب کنیم..شرکت تبلیغاتی داره

من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواد ازت سواستفاده کنه اصلا نفرست قصدش هم جدی نیست

واقعا..سوء استفاده یعنی چطوری

واقعا..سوء استفاده یعنی چطوری

ببین کسی اگه واقعا بخوادتت مجازی هم آشنا بشین هیچ وقت نمیگه عکس باز بفرست  اگه بگه حتما قصدش چیزه دیگه ایه به این فضای مجازی هم نمیشه اعتمادکرد گاهی عکسا لومیره

نه عکسای باز میخواد تقریبا ..میگه باید هموم با چشم باز برای همه جنبه های زندگی انتخاب کنیم..شرکت تبل ...

نفرستی ها همه اینها شگردن دخترا رو بدبخت می کنن حتما گفت تو تیزر تبلیغاتی می‌فرستمت تو صداوسیما بیلبوردها و....تهش سواستفاده از عکسهات و تجاوز

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......
ببین کسی اگه واقعا بخوادتت مجازی هم آشنا بشین هیچ وقت نمیگه عکس باز بفرست  اگه بگه حتما قصدش چی ...

اره ..راست میگی ..با اینکه تلگرام تایمردار و نابود شونده میشه عکسها ...رو فرستاد ..اماهمه مردها برای آشنایی و شروع رابطه جدی ازت عکس های باز میخوان ..یعنی باور کن همشون..موردهای خوب ..میگه ما مردیم ..نمیتونیم فقط از تفاهمات حرف بزنیم ..تحریک میشیم ..من چیکار کنم بزارم کنار اینو هم مثل بقیه

نفرستی ها همه اینها شگردن دخترا رو بدبخت می کنن حتما گفت تو تیزر تبلیغاتی می‌فرستمت تو صداوسیما بیلب ...

وای خدای من..نه همچین پیشنهادی نداده ..طرح رستورانو ..اینا میزنن رابطه مونم مجازیه 

اره ..راست میگی ..با اینکه تلگرام تایمردار و نابود شونده میشه عکسها ...رو فرستاد ..اماهمه مردها برای ...

آره ولش کن اینایی که اینجوری میگن دوروز بعد حرفای ج ن س ی میزنن بعد هم کم کم بی خیالت میشن

آره ولش کن اینایی که اینجوری میگن دوروز بعد حرفای ج ن س ی میزنن بعد هم کم کم بی خیالت میشن

حرف های ج ن س ی که کلا میزنن ..نمیتونن حتی دکتراشون

اگه فکرمیکنی آدمه خوبیه یا میاد جلو صحبت کن بیاد جلو باخانواده حرف بزنه فعلا هیچ عکسی نفرس

من قشمم ..اون یزده ..باید همو از نزدیک ببینیم ..البته ما 4 ماه یه بار میریم یزد..میگه هموم ببینیم ..اکثر حرف هاشم جنسیه ..اما دنبال رابطه جدیه ..ادم حسابی هم هست ..منم قبلا یه بار ازدواج کردم ..موندم چیکار کنم ..بخاطر سرد بودنم خیلی موردهای خوبو تو زندگی از دست دادم ...میخوام دیگه اشتباه نکنم ..اونم قبلا رابطه داشته

من قشمم ..اون یزده ..باید همو از نزدیک ببینیم ..البته ما 4 ماه یه بار میریم یزد..میگه هموم ببینیم .. ...

ببین از نزدیک ندیدیش ممکنه دروغ هم بگه شاید هم جدی نباشه شاید هم آدم حسابی نباشه هرکاری میکنی احتیاط کن بعضی ها از طریق همین حرفا وچت هم میتونن ازآدم سواستفاده کنن

ببین از نزدیک ندیدیش ممکنه دروغ هم بگه شاید هم جدی نباشه شاید هم آدم حسابی نباشه هرکاری میکنی احتیاط ...

اره ..عکسایی که میفرستم تلگرامه از چهرم ..بعد فوری تلگرام خودش حذف میکنه..چهره اونم دیدم ..یزدم هست من یزدو قشنگ میشناسم...اما عکس های باز این تو کتم نمیره ..چون جنس مردهارو هم خوب میشناسم ..میدونم همه پای تحریک شدن ..خیلی براشون مهمه در حدی که دیوونه میشن