2777
2789

بچه ها من دانشگاهی نیستم ، کنکوری ام !

استادام هم استادای کلاس کنکوری که میرم هستن هم مدرسه !

استاد عربی داریم هر جلسه همیییشه از ابتدای تشکیل کلاس وقتی داره درس میده یا وقتی بعد در دادن نشسته هر بار سرم رو از جزوه ام میارم بالا میبینم بهم زل زده :/

اون یکی استادمم برای درس ادبیاتم هستن 

این ازون بدترررر 

خوبه ها هر دوشون خیلی مهربون و دلسوزن اصلا بهشون نمیخوره منظور دیگه ای داشته باشن!

اما برام جالب توجه شد که چرا وقعا 😑

این ادبیاتمم کسیو پیدا نمیکنه تو کلاس هی منو میاره پای تخته اینو بنویس اونو بنویس ، همیشه هم اول خطم رو مسخره میکنه بعدا هم میگه شوخی کردم خطت قابل قبوله 😐 وگرنه دوستان من خط خیلی خوانا و قشنگی دارم :)

یا من توی فضای مجازی بگم براتون گاهی سوال پیش میاد خب و من مجبورم بپرسم ، به این سوال ساده ی من ختم نمیشه ، میاد از بیوگرافیم و آیدی و پروفایلی که گذاشتم بحث میکنه 🫤😂 

که چرا اونو گذاشتی منظورت چیه؟

اینو آفرین خیلی قشنگه و...

بعد مثلا در مورد درس و اینا خودش سوال داره فقط میاد از من میپرسه از بقیه دوستام پرسیدم که برای شمام همینطوری هستن یا نه گفتن نه حتی ما پیام میدیم هم به زور جواب میدن در صورتی که وقتی من پیام میدم زود سین میزنن.

اینا مال سال جاری هستن .

واسه سه سال پیش که راهنمایی بودم هم یه استاد مرد داشتیم همه اشونم مزدوج شدناااا 

میگم بقیه اشو....

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشگلی؟ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ربطی نداره منم سال قبل کنکوری بودم استادم اینجوری بود 

حتی دوستان میگفتن چرا یه توجه خاصی بهت داره اما واقعا منظوری ندارن پس اوکی باش و خوشحال باش که نسبت بهت توجه دارن

وا! چه زشت 

تو ميري درس بخوني يا كار ديگه 

استاد به همه موقع توضيح زل ميزنه با اين سن كم اينقدر توهم نزن بشين درستو بخون 

حتي يكي هم مستقيم بهت پيشنهاد داد بدون قبل تو صد نفر پيشنهاد داده! اين چرت و پرتا و داستان ها چيه! 

من نميدونم چرا نسل جديد اينقدر هولن!! هزار تا فكر و خيال سرشه إلا درس خوندن

واسه سه سال پیش هم داشتیم 

که خیلی پیگیرم بود مخصوصا تو مجازی 

که امروز چسکار کردی و فلان 

حتی زنگ میزد من بر نمیداشتم هم زنگ میزد پدرم که اره از درساش سوال دارم و بابام هم میداد بهم :/

من بعدا میونه ام باهاش شکر اب شد دیگه خیلی چندش شد 

ناجوووور و واضح داشت میگفت اره بیا :///

منم سال بعد رفتم یه مدرسه دیگه 

شماره اینامم عوض کردم 

به دوستایی که اون مدرسه داشتم پیام داده شماره ی دختر رنج رو بده 🫤🫤🫤

اونا ندادن به مدیر مدرسم گفته از پروندش در بیار🫤🫤🫤

اخرشم چند بار شماره ناشناس زنگید به خط جدیدم همشونو مسدود کردم 😂🫤

ملت چه بی حیا شدن!

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

یادش بخیر 

تو دانشگاه هم اکثر استادا بیشتر نگاهشون رو من بود

خب دلیل هم داشت

اول من جای مناسبی مینشستم، 

تو میدان دیدشون بودم

با لبخند و حرکات سر حرفاشونو تایید میکردم

و به وقت لزوم وارد بحث میشدم و معمولا هم سوالات خوبی میپرسیدم.

البته من آقام.😊

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   

خارج از مزاح

توصیه برادرانه دارم

حالا که زحمت میکشید و برا کنکر مبخونید و کلاس کنکور میرید، فقط رو درس تمرکز کنید.

ان شاءالله موفق میشید😊

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
حالا استاد ریاضی ما: برید گمشید دیگه این ورا پیداتون نشه

خوش بحالت😂