2777
2789
چ گذشته وحشتناکی 😐 چند سال پیش عمه اش بوده همین 

پدر و تمام خاندانشو اعدام کردن ، با مادرش فرار کردن پای پیاده و از مادرش جدا شده ، بعدشم یک بار مادرشو دیده و باز جدا شدن و....

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

عزیزم این کار شیطون ما باید از تک تک لحظه های زندگیمون بهره ببریم وتکامل پیداکنیم 

آخه پیشینم غصه چندسال قبلو بخوریم ک چی بشه بازدوسال دیگ غصه الان زندگیمونومیخوریم ک بی هدف گذروندیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر و تمام خاندانشو اعدام کردن ، با مادرش فرار کردن پای پیاده و از مادرش جدا شده ، بعدشم یک بار مادر ...

نخیر باباش نبود

عمو بقیه فامیل 

اون بچه ۴ ساله از این چیزا مگه سردرمیاره

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

میدونی مشکل اینجاست که تمام بدبختی هایی که دیدیم رو از خانواده و دیگران میدونیم..فکر می‌کنیم اگه تو کشور دیگ بدنیا میومدیم یا خانواده دیگ بودیم،هیچ دغدغه ای نداشتیم در صورتی که اشتباهه همه مون مشکل داریم..منم همین فکرو میکنم گاهی اما تقصیر خودمه خودم اینکارو کردم که برسم به اینجا

من نمدونم به مسائل دینی اعتقاد داری یا نه..اما خودم از وقتی آدم خوبی شدم حس کردم همه چیز خودش جور شد یهویی..بازم مشکلات دارما نمیگم ندارم اما تحملش رو دارم سعی میکنم خداروشکر کنم که مشکلم ازین بدتر نشد.

شمام زندگیت به آخرش نرسیده..سعی کن خوشبختی خودت رو تو دیگران نبینی و فک نکنی دیگرانن که باعث خوشحالی میشن..اگه طرز فکر خودت رو خوب کنی همه چی درست میشه

البته شرایط زندگی من صد در صد با شما متفاوته اما مشکلات رو تجربه کردیم.

حرفای من شمارو برنمیگردونه به حالت قبلیت..خودت یکاری کن برای خودت یه راهی رو پیدا کن که باهاش سازگار شی و همیشه خوشحال باشی و فکر نکنی بدترین زندگی رو کردی

همه مون اشتباهات داریم تو زندگی و پشیمونیم اما میخایم ازین به بعد بهتر زندگی کنیم بستگی داره به آدم که چقدر اراده داشته باشه که این ناامیدی رو از سر بگذرونه 

🎀🌸🍓🌱

میدونی مشکل اینجاست که تمام بدبختی هایی که دیدیم رو از خانواده و دیگران میدونیم..فکر می‌کنیم اگه تو ...

آفرین دقیقا 

منم فقط بعد از تقرب بخدا آرامش گرفتم 

ولی این دلیلش نمیشه ک چون نماز و روزه میگیریم پس 

خوشی نداشته باشیم کاملا اشتباه اتفاقا مومن باید شاد باشه 

ورزش کار مورد علاقه  کلاس های زبان رفتن  کلا رفتن دنبال علایق وآرزوهامون‌ 

با خدا باشو پادشاهی کن 🤗

آفرین دقیقا  منم فقط بعد از تقرب بخدا آرامش گرفتم  ولی این دلیلش نمیشه ک چون نماز و روزه ...

آره منم علایق خودمو دارم و خودم رو باهاشون سرگرم میکنم.

و خیلی حالم بهتره از زمانی که ترک کرده بودم این عبادات رو.

🎀🌸🍓🌱

نخیر باباش نبود عمو بقیه فامیل  اون بچه ۴ ساله از این چیزا مگه سردرمیاره

بله پدرش نبود ،یک صدم از اتفاقاتشم دیروز تعریف نکردن ، من از قبل میدونستم ، کی گفته بچه ۴ ساله از خانواده ش جدا شه نمیفهمه؟

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی