من هفته ۱۲ هستم، حدود 1.5 کیلو اضافه کردم. خیلی ناراحتم. استعداد چاقی دارم و یبوست هم متاسفانه درگیرشم. شما چقد اضافه کردید. راسته که تو سه ماه اول اصلا نباید اضافه کنیم ؟
🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁 🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟 من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱 بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بدن با بدن فرق میکنه توی قید و بند اینچیزا نباش من خودم ۱۰ کیلو کم کردم
من وزنم زیاد نیست. همیشه با ورزش و رژیم خودمو نرمال نگه داشتم. الان اصلا ضعف و گرسنگی رو نمیتونم تحمل کنم و حتما باید یه چیزی بخورم. سر همین اضافه کردم
من خیلی اصافه کردم نمی دونم چرا،،۴ و نیم کیلو. نه باید اضافه کنی ولی نسبت به توده ی بدنیت.
ماه های بعد چی؟ من تحمل گرسنگیم خیلی خوب بود. چون استعداد چاقی دارم همیشه با رژیم وورزش کنترل کردم. ولی الان اصلا نمیتونم. ضعف شدید بهم دست میده و باید یه چیزی بخورم