2777
2789

من هفته ۱۲ هستم، حدود 1.5 کیلو اضافه کردم. خیلی ناراحتم. استعداد چاقی دارم و یبوست هم متاسفانه درگیرشم. شما چقد اضافه کردید. راسته که تو سه ماه اول اصلا نباید اضافه کنیم ؟ 

یه کیلو عزیزم مجازه

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

من خیلی اصافه کردم نمی دونم چرا،،۴ و نیم کیلو.

نه باید اضافه کنی ولی نسبت به توده ی بدنیت.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدن با بدن فرق میکنه توی قید و بند اینچیزا نباش من خودم ۱۰ کیلو کم کردم

من وزنم زیاد نیست. همیشه با ورزش و رژیم خودمو نرمال نگه داشتم. الان اصلا ضعف و گرسنگی رو نمیتونم تحمل کنم و حتما باید یه چیزی بخورم. سر همین اضافه کردم

من خیلی اصافه کردم نمی دونم چرا،،۴ و نیم کیلو. نه باید اضافه کنی ولی نسبت به توده ی بدنیت.

ماه های بعد چی؟ من تحمل گرسنگیم خیلی خوب بود. چون استعداد چاقی دارم همیشه با رژیم و‌ورزش کنترل کردم. ولی الان اصلا نمیتونم. ضعف شدید بهم دست میده و باید یه چیزی بخورم

من وزنم زیاد نیست. همیشه با ورزش و رژیم خودمو نرمال نگه داشتم. الان اصلا ضعف و گرسنگی رو نمیتونم تحم ...

مشکلی نیست بخور نون و برنج کم بخور.سعی کن سالاد مرغ کباب گوشت خالی بخور

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
ماه های بعد چی؟ من تحمل گرسنگیم خیلی خوب بود. چون استعداد چاقی دارم همیشه با رژیم و‌ورزش کنترل کردم. ...

تازه رفتم تو ماه چهارم،،منم قبل بارداری پرخور نبودم ولی الان نه برعکسم با وجود ویار و تهوع.

غذاهایی که کم حجم هستن ولی کالریشون بالا ست بیش تر بخور،،غذاهایی مثل برنج و نون و نشاسته بی فایده ان فقط وزن رو می برن بالا.