چیشد ک فهمیدین کیسه ابتون پاره شده تروخدا راهنماییم کنید هر از گاهی یکم مایع بی رنگ و بدون بو ازم خارج میشه و قطع میشه بنظرتون پاره شده ؟یکشنبه نوبت سزارینمه
میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
متا من یدفعه ای کامل پاره میشد.لباس خشک زیر بپوش سرفه کن اگر دیدی خیس شد احتمالا کیسه اب باشه
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
آره عزیزم دقیقا منم اینجوری شدم و گفتن موقع زایمانه دو روز زودتر دنیا آمد بچم
نشتی هست سوراخ شده پاره نشده
بعد دوساعت زایمان نکنی و خشک بشه مشکل جدی پیش میاد
درد نداری ؟
🫣جدید نیستم رمز عبور فراموش شده.... یه مامان کوچولو ۱۹ساله...که عاشق اسم دیاکو بود روی پسرش بزاره اما قوم الضالمین شوهر نزاشتن...😕 میشه برای صاحب خانه شدن همه جوان ها همچنین من دعا کنید ؟ ممنونم مهربونا😇🥺♥️
دخترم حرگتش کم شده منم هفته دیگه زایمانمه.نمیدونم خوابه؟
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.