2777
2789

چیشد ک فهمیدین کیسه ابتون پاره شده تروخدا راهنماییم کنید هر از گاهی یکم مایع بی رنگ و بدون بو ازم خارج میشه و قطع میشه بنظرتون پاره شده ؟یکشنبه نوبت سزارینمه

💔

خواهرم خواب بود بیدار شد دید زیرش خیس شد 😂😂کیسه ابش بود 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نیست ، کیسه آبو نمیشه کنترل کرد قطع نمیشه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

نمیدونم ولی مال من سوراخ بوده و متوجه نشده بودم

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

متا من یدفعه ای کامل پاره میشد.لباس خشک زیر بپوش سرفه کن اگر دیدی خیس شد احتمالا کیسه اب باشه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

آره عزیزم دقیقا منم این‌جوری شدم و گفتن موقع زایمانه دو روز زودتر دنیا آمد بچم

نشتی هست سوراخ شده پاره نشده

بعد دوساعت زایمان نکنی و خشک بشه مشکل جدی پیش میاد 

درد نداری ؟

🫣جدید نیستم رمز عبور فراموش شده....   یه مامان کوچولو ۱۹ساله...که عاشق اسم دیاکو بود روی پسرش بزاره اما قوم الضالمین شوهر نزاشتن...😕 میشه برای صاحب خانه شدن همه جوان ها هم‌چنین من دعا کنید ؟ ممنونم مهربونا😇🥺♥️

کیسه اب عین ریختن یه لیوان اب یهویی هست 

نشتی کیسه

برو دستشویی ادرار کن یکمی هم زور بزن یه پد بزار 

بیا بیرون چند قدم راه برو چند تا سرفه بزن 

بعد پد چک کن

اگه خیس بود و مایع چسبناک ک ترشحه

اگه خیس بود زیاد نشتی کسیه اب هست 

دخترم حرگتش کم شده منم هفته دیگه زایمانمه.نمیدونم خوابه؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
چقدر ینی خیس بود ؟

انگار مثلا جیش کرده بود یا یه لیوان آب ریختی

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

متا من یدفعه ای کامل پاره میشد.لباس خشک زیر بپوش سرفه کن اگر دیدی خیس شد احتمالا کیسه اب باشه

سرفه کردم هیچی نیومد ولی مثلا هر یه ساعت بدون اینکه کاری انجام بدم لباسم خیس میشه

💔
سوراخ باشه میشه

نه اونم هرازگاهی نیست چک چک می‌آد اصلا قطع نمیشخ

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی