2777
2789
عنوان

اعتیاد به گوشی + کمک 🥲

108 بازدید | 13 پست

به گوشی خیلی معتادم از صبح تا شب گوشی دستمه در حالی که کار مهم تری دارم من خودم از این اخلاق خیلی بدم میاد چطور ترک کنمممم 🥲🥲

کاربر سال 98 هستم به خاطر یک جمله تعلیق شدم 🙃😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفروشش ساده بخر که هیچی نداشته باشه

مشکل اینجاست که گوشی من فایل های درسی منو داره منم لب تاپ ندارم که اونا رو بذارم تو لب تاپ 

میخوای حقیقتش بهت بگم؟؟

من تا آخرش رفتم به قرآن شده بود روزی ۱۴ ساعت شایدم بیشتر گوشی دستم بود از این اپ به اون اپ با این چت کنم و خلاصه مشغول بودم با گوشی مثل تو کلی اومدم تاپیک زدم بگین چیکار کنم هر کسی نظری داد تا یه ساعت گوش میدادم بعدش از سر عادت دوباره میرفتم سراغش ولی یه روزی نشستم با خودم گفتم که چی آخرش ؟؟تو هم از زندگیت زدی هم درست !!با گوشی چی بهم دادن؟هیچی !!چشمام نابودشد هیچی از درسمم عقب موندم من به خودم قول دادم درست و به اندازه از گوشی استفاده کنم اولش سخت بودا خیلی سخت ولی جوری بود واسه خودم جایزه گذاشته بودم ساعت استفاده از گوشیمو کم کنم بعضی وقتا میرفتم طرفش باهاش کار کنم چند تا صلوات می‌فرستادم از خدا کمک میخواستم میذاشتم کنار میرفتم سراغ درسم یه نکته مهم اینکه اصلا گوشی نبر تو اتاقی که درس میخونی ۹۰ درصد باعث حواس پرتی میشه و همینطور برنامه های که زیاد استفاده میکنی حذف کن 

میخوای حقیقتش بهت بگم؟؟ من تا آخرش رفتم به قرآن شده بود روزی ۱۴ ساعت شایدم بیشتر گوشی دستم بود از ا ...

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی برای نوشتن این متن ❤️ 

من اصلا به کنار گذاشتن گوشی و رفتن سر درس که فکر میکنم حالم بد میشه نمی‌دونم چکار کنم و میدونم اونی که آخرش بازنده است منم با این کارامممم

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی برای نوشتن این متن ❤️  من اصلا به کنار گذاشتن گوشی و رفتن سر درس ...

خواهش میکنم چون خودمم قبلا حس حال تو داشتم درکت میکنم 

با کسی در ارتباطی که حالت بد بشه از گوشی کنار گذاشتن ؟؟ببین دختر خوب تو یه هفته فقط یه هفته به خودت سختی بدی اذیت بشی بعدش دیگه خودت از گوشی بدت میاد من حتی یه اتفاقی واسم افتاد انقدر بد بود انقدر از گوشی زده شدم و بدم اومد زدم شکوندمش نذار برسی به حال اون روزای من

خواهش میکنم چون خودمم قبلا حس حال تو داشتم درکت میکنم  با کسی در ارتباطی که حالت بد بشه از گوش ...

نه گلم حتی همه برنامه ها رو پاک کردم همش نی نی سایت 

چشم ایده شما رو حتما اجرا میکنم 

اینجام اگه کار مهمی نداری خودت تعلیق کن بعدا بعد درست بیا

نه نمی‌خوام تعلیق کنم چون ی مدت که تعلیق بودن بازم می اومدم سایت فقط نمی تونستم پست بزارم