2777
2789
عنوان

لحظه مرگ

178 بازدید | 14 پست

سلام

بچه ها من هرچند وقت یبار توی خواب یه حالتی میشم، انگار برای چند ثانیه همه چی سیاه میشه، هیچ صدایی نمیتونم بشنوم، من بیدار میشم از خواب هیچ کاری نمیتونم بکنم انگار یچیزی از جسمم میخواد بره بیرون و فشاری که بهم وارد میشه رو حس میکنم و حس اون لحظه خودم اینه که روحم میخواد جدا بشه و بمیرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم زمستون نزدیکای صب اینجوری میشدم مثلا دوتا پتو ک استفاده میکردم روم سنگین میشد اینجوری میشدم اصلا هرچقد تلاش میکردم دهنمو بازکنم یکیو صدا کنم نمیشد ک نمیشد فقط چشام کار میکرد دستامم تکون نمیخوردن

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
منم زمستون نزدیکای صب اینجوری میشدم مثلا دوتا پتو ک استفاده میکردم روم سنگین میشد اینجوری میشدم اصلا ...

منم همچین حالتی میشم تقریبا .ولی بخاطر پتو اینا نبود😅

منم همچین حالتی میشم تقریبا .ولی بخاطر پتو اینا نبود😅

شاید بدنت ضعیفه مثلاخسته ای  یا خون زیاد از دس دادی ممکنه ازاینام باشه

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
هاله چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدین

میدان انرژی دور کالبد فیزیکی. شاید بختکه . شاید هم استعداد برونفکنی داری. یعنی کالبد اثیریت میخواد بیرون بیاد مثل حالت خواب میمونه که تو خواب میبینیم جاهای دیگه هستیم. رفتی حمام بعد از حمام یکم اب و نمک بزن دور بر بدنت چند دقیقه بعد بشور