2777
2789

من پشت کنکوریم

الانی که تقریبا 15 روز به کنکور اردیبهشت مونده میخوام از خونه برم بیرون و تو خونه ی پدر بزرگ خدابیارمرزم درس بخونم

تا قبل از عید همه ی کتابامو تموم کردم و الان تو دوران جمعبندی و مرورم

میگن این دوران خیلی مهمه

خونه ی پدربزرگم هیچ امکاناتی نداره، خالی از سکنه هست، فقط روشنایی داره، ولی یه باغ خیلی بزرگ داره و احتمالا سوسک و جونور

صبح میرم اونجا و شب بر میگردم، غذا و آب هم میبرم

بنظرتون تاثیر داره؟ برم یا نرم؟ مامانم میگه اونجا دیوونه نشی برگردی😂😂چون تاریکی هست ممکنه ارواح داشته باشه🤣😂

از طرفی خونه ی کراشمم اونجا هست مامانم میگه احساس نزدیکی باهاش داری اینجوری😂😂😂

بشین بچه ی جا درست بخون کنکور رسید

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خونه نمیتونم درس بخونم خیلی شلوغه این دوران هم دوران مهمیه میخوام صدمو بزارم

خب پس زودی برو 

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..