2821
2789
عنوان

مادرشوهرم پیرم کرده 😩😩

261 بازدید | 16 پست

انقدر حرف باز و حساس و پر توقعه

بخدا بخوای نیم ساعت باهاش یه جا باشی باید مراقب همه حرکاتت حرفات رفتارت باشی از همش هزاران حرف درمیاره داستان درست میکنه از طرز نشستن از پذیرایی از حرف از نگاه

بهم ن میگه من اومدم خونت تو رفتی اشپزخونه موندی به من بی احترامی کردی

خب من باید یه چیزی جور کنم بیارم جلو مهمون بعد بیام بشینم😫

میشینم جلوش میگه تو یه پاتو دراز کردی بی احترامی کردی

بابا من دیسک دارم پای چپم از کار افتاده نمیتونم یکسره جمش کنم ادم چقدر داستان سرا و حرف باز میشه اینهمه حلوش پذیرایی میکنم ازیه جای دیگه بامبول درمیاره

وای دیوانه شدم از دستش روح و روانم آسیب دیده

الانم که بعد شش سال زندگی با اینا و عذاب کشیدن

به مامانم میگه من از دخترت هیچ احترامی ندیدم

بخدا از دخالتاش گوش وایسادناش دستوراش یاد دادناش زخم زبوناش زندگی ندارم

تهشم اون طلبکاره.همشم هرچی‌میشه میگع از اینجا جم کنید برید

تا وقتی اینجایید همینه که هست

خونه دادم‌مفت نشستید فلان 

دیگه خسته شدم ازش زده شدم ازش راضی نیستم ماهی یه بار ببینمش چیکار کنم 😭ولی اون میگه تو هر روز بیا با ما باش هرجا میریم با ما باش ما خانواده شوهریم باید خیلی به ما احترام بزاری از همه مهم تریم تو مال مایی فلان😐😐 درحالیکه تحملش واس من ماهی یه بارم سخته

دعا کنید شوهرم بتونه پول رهن جور کنه دربیام

نفس راحت بکشم😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا بهت صبر بده فقط همین🏳️‍🌈

خستم بخدا

ببین نمیدونم چجوری بگم‌من هر دفعه که میبینمش استرس میگیرم

صداشو میشنوم حس بدی میگیرم خودشو میبینم حس بدی میگیرم

اصلا از دیدنش حالم بد میشه

بد تازه اون میگه هر روز بچسب به من دورم بگرد

خسته شدم بخدا از دستش

منم مث این کفتارپیرداشتم شوهرمم پشتشون بود راحت شدم حالا اون ول کن نیست 

جدا شدی؟؟

چجوری بود باهاشون یجا بودی؟؟

بابا بخدا خسته شدم ازش متنفرم فکر اینکه یه عمر باید با این اخلاقاش تحملش کنم روانیم میکنه

جدا شدی؟؟ چجوری بود باهاشون یجا بودی؟؟ بابا بخدا خسته شدم ازش متنفرم فکر اینکه یه عمر باید با این ...

باهمه اذیتا دوسش داشتم فوت کرد ازهیچی کم نذاشتن گندهمچیودرمیاوردن ننش شرط کرد باخانوادت قط رابطه وتویه سفره ام غذابخوریم شباهم ک میرفتیم طبقه بالاخونم صبحش یابامن یاباشوهرم دعوا ب بهانه های الکی ک چراشباهم پیش مانیستین کلا خدمتکارمیخواست 

باهمه اذیتا دوسش داشتم فوت کرد ازهیچی کم نذاشتن گندهمچیودرمیاوردن ننش شرط کرد باخانوادت قط رابطه وتو ...

خدا شوهرتو بیمارزه انشالله بخت خوبی داشته باشی واقعا متاسفم😢

غلط کرده میخواد با خانوادت قطع رابطه کنی

چقدر یه ادم باید بی اصالت و بیشعور و نفهم باشه

تو هم باهاشون یجا موندی؟

خدا شوهرتو بیمارزه انشالله بخت خوبی داشته باشی واقعا متاسفم😢 غلط کرده میخواد با خانوادت قطع رابطه ...

خدارفتگانتو رحمت کنه 🥀🖤

نه دیگ انداخت ازخونه بیرون بابچه دوماهه 

اون زمان ک تازه عروس بودم ۶ ماه بیرونم کردن بااین شرط گذاشتن باخانوادت قط رابطه میکنی غذاهم توخونه ماباید بخوریم هرجا رفتیم میای هرچی گفتیم گوش میدی حمالی هم کمک خانم بکنم 

خدارفتگانتو رحمت کنه 🥀🖤 نه دیگ انداخت ازخونه بیرون بابچه دوماهه  اون زمان ک تازه عروس بودم ...

گوه خوردن چقدر نفهم و خودخواه و عوضی

دقیقا چیزی ک اینا هم از من میخوان همینه

منتها سیاست داره مادرش مستقیم به روش نمیاره ک خوشش میاد با خانوادم کمتر رفت و امد کنم به اونا بچسبم برده بله چشم گو باشم

منم سرخم نمیکنم آتیش میگیره گوه میزنه به زندگیم