2777
2789

سلام دوستان

هر کسی کسب و کار کوچیک خونگی یا مغازه کوچیکی داره که خودش می خواد فاکتورش رو (رایگان و اتوماتیک و حرفه ای و طبق سلیقه خودش) طراحی کنه و پول برای نرم افزارهای پردردسر نده بگه تا راهنمایش کنم

نرم افزار حسابداری میشناسین؟ 

نیازی به نرم افزار خاصی نیست عزیزم

به سادگی با اکسل که روی همه کامپیوترها هست (یا رایگان میشه نصبش کرد)
اگه اکسل هم بلد نباشی خودش در کانال رایگان آموزش داده
ویدئو زیر رو ببین :
https://youtu.be/g0PaRTtXFr4
داخل یوتیوبه ، پس وی_پی_ان فعال باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیازی به نرم افزار خاصی نیست عزیزم به سادگی با اکسل که روی همه کامپیوترها هست (یا رایگان میشه نصبش ...

سیستم ندارم رو گوشی نمیشه؟🤔

فقط فاکتورارو میشه تنظیم کرد یا کلا باهاش حساب کتاب میشه کرد؟ سفارشا و سود و اینا رو میشه ثبت کرد؟ 

سیستم ندارم رو گوشی نمیشه؟🤔 فقط فاکتورارو میشه تنظیم کرد یا کلا باهاش حساب کتاب میشه کرد؟ سفارشا و ...

خوب فاکتور رو با سیستم صادر و پرینت می کنند عزیزم

بله، حساب و کتاب هاشو اتوماتیک انجام میده

سود و ... رو هم وقتی شما اکسل بلد باشی می تونی برای خودت درست کنی

اما اگه یه چیز حاضر و آماده میخوای باید نرم افزار بخری

اونوقت هم باید برای طریح خاص پول جداگانه بدی، هم برای پشتیبانی نرم افزار همیشه پول بدی، هم دردسرهای هماهنگی با پشتیبانی و ظاهر مدنظر خودت و ... 

باید ببینی کارت در چه سطحه، اگه این آموزشو دیدی و کارتو راه میندازه انجامش بدی، وگرنه نرم افزار بخری و دردسرهاشم قبول کنی