2777
2789
عنوان

کمکم کنیننن چجوری به کراشم برسم😭

197 بازدید | 19 پست

تورخدا اگه دعا سوره هرچییی بلدین هرکاری بهم بگیننن باید چیکار کنم که اونم منو دوستم داشته باشه

اگه از چیزی نتیجه ای گرفتین بهم بگین

تاپیک ها متعلق به من نیستن❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کراشم رو از دست دادم. فهمیدم دوستم نداره دارم نابود میشم. چقدر سخته هر روز میبینمش 

چقد مث منی 😭💔

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
ادمی که با دعا بیاد با نفرین میره  بزاره اگه خودش میخواد دوست داشته باش نه به اصرار چیزی که با ...

دعا منظورم اون دعا نبوددد کلا هرچی هرکاریی که ازش نتیجه گرفتیننن😭

واقعا میفهمم خیلی سخته...

اسی اگه خودت، اعصابت، روحت، روانت و زندگیتو دوست داری هر چه زودتر بیخیالش بشو. من این عذابو کشیدم خیلی سخته نابود میشی. وقتیم بفهمی دوستت نداره بیشتر نابود میشی. عشق یه طرفه جهنم تو دنیاست. قبل از اینکه بیشتر وابسته و عاشق بشی بیخیالش بشو. تو فقط خودت باش، اگه بخواد خودش میاد.

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
شما چیکار کردی؟ تونستی فراموش کنی؟ قلبم داره میسوزه

نه نتونستم. دلم تیکه تیکه شد. اون دل منو سوزوند با حرفاش 😭 اگه خواستی بیا پیوی حرف بزنیم

اسی اگه خودت، اعصابت، روحت، روانت و زندگیتو دوست داری هر چه زودتر بیخیالش بشو. من این عذابو کشیدم خی ...

خیلی وقته با خودم کلنجار میرم تموم نمیشه این عذاااب