2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال در مورد چله آقای حق شناس داشتم تروخدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 19 پست

[QUOTE=335163707]اسم چله آقای حق شناس رو تو خوابم بهم گفتند  شروع کردم و خیلی امید دارم  این نماز حضرت ام ...[/QUOTEنماز شب دو رکعت شفع و یک رکعت وتر نیت میکنی هدیه به حضرت ام البنین

نماز شفع و وتر هم خوندنش رو از نت سرچ کنین راحته 

نماز تموم شد از خانم بخواین حاجتتون رو بدن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله الحمدلله

عزیزم میتونم بپرسم حاجتتون در چه حیطه ای بود؟

خیلی رعایت کردید؟

روز چندم حاجت گرفتید؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
عزیزم میتونم بپرسم حاجتتون در چه حیطه ای بود؟ خیلی رعایت کردید؟ روز چندم حاجت گرفتید؟

بالاتر عرض کردم مشکل کاری برای همسرم پیش اومد حل شد خیلی هم قشنگ حل شد یه خاطره ی خوب 

راستش زیاد هم مراعات گناه نداشتم ولی باردار بودم شاید به خاطر همون خدا بهم لطف کرد 

روز دهم بود نمی‌دونم دوازدهم دقیق یادم نیست این حدودا 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بالاتر عرض کردم مشکل کاری برای همسرم پیش اومد حل شد خیلی هم قشنگ حل شد یه خاطره ی خوب  راستش ز ...

خداروشکر عزیزم❤️

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️