2777
2789
عنوان

شوهرم

166 بازدید | 14 پست

من با مادرشوهرم توی یک ساختمونم بعد یک هفته است با مادرشوهرم یکم سرو سنگینم بخاطر اینکه برادرشوهرم چند بار بچمو دعوا کرده بعد دیشب شوهرم از سرکار که امد رفت پیشش فکنم فشارش بالا بود بعد امده با من سرو سنگین رفتار میکنه موقع خواب هم میگه برو اونور بخواب حوصلتو ندارم منم گفتم به درک نداری خدا مادرشو لعنت کنه بخدا نمیدونم چیکار کنم حالا خوبه شوهرم زیاد دهن بین نیست ولی روی فشار مادرش حساسه

تو لیوان کسی دریا نریز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم شما یکم صبورانه تربرخورد کن...شمابایدبابرادرشوهرتون سرسنگین رفتارکنید متوجه بشه نه مادرش اخه که حالا بخوادباعث کدورت بشه 

لطفاً یه صلوات براشادی روح پدرم بفرستید.ممنون🙏💔

همشون روی فشار مادراشون حساسم فشار خون اونا روی اخلاق اینا تنظیم شده و فشار میخورن

تنها حربه مادراشون فکر کنم همین فشار خون باشه 

تو لیوان کسی دریا نریز
بنظرم شما یکم صبورانه تربرخورد کن...شمابایدبابرادرشوهرتون سرسنگین رفتارکنید متوجه بشه نه مادرش اخه ک ...

شما نمیدونی این مادرش اینقدر پروییه برگشته میگه خب کرد دعوا کرده جای پدرشونه

تو لیوان کسی دریا نریز
شما نمیدونی این مادرش اینقدر پروییه برگشته میگه خب کرد دعوا کرده جای پدرشونه

خب شمامیتونی بدون اینکه به مادرشوهر بگی خودتون بابرادرشوهرتون جوری برخورد کنید که دیگه خودش رغبت نکنه حتی سربسر بچتون بزاره تهشم اگه بیخیال نشدبه شوهرتون بگید نمیخوام کدورتی پیش بیاد ومادرجون ناراحت بشه به برادرت تذکر بده ...سیاست کلامی حرف اولومیزنه عزیزمن مرداروهرکاریشونم کنی مادراشون واحترامشون پیششون عزیزوواجبه شما یکم سیاست خرج کنیداین وسط:)

خب شمامیتونی بدون اینکه به مادرشوهر بگی خودتون بابرادرشوهرتون جوری برخورد کنید که دیگه خودش رغبت نکن ...

این برادرشوهرم وزنش هر کاری کردن مادرش پشتشون بود بعد به ما میگفت شما هیچی بهشون نگید گناه دارن الانم من به مادرشوهرم گفتم زحمت نداد به بچش تذکر بده تازه از من ناراحت شده کهچرا به بچمگفتی چشمتو کور میکنم

تو لیوان کسی دریا نریز
این برادرشوهرم وزنش هر کاری کردن مادرش پشتشون بود بعد به ما میگفت شما هیچی بهشون نگید گناه دارن الان ...

میگم که این آدما منطق سرشون نمیشه میتونی از راه محبت وسیاست ازشوهرت بخوای رفعش کنه وگرنه مادراهمیشه حس میکنن دیگران دشمن بچههاشونن...خلاصه بجای اینکه خودتواذیت کنی وهی دعواکنی باایشون که بعدش پیش شوهرتون ادم بده شما باشید ازهمون اول ازشوهرتون بخوابد برطرفش کنن