2777
2789

چند بار خوب و محترمانه در زمان خوب حرف زدم باهاش، اما تاثیری ندیدم 

توجه و محبت و بگو بخندش برا دیگرانه خانوادش و ...

اما تو خونه فقط سرش تو گوشی یا تی وی 

منو نمی‌بینه

هرکس راه حل خوب بده ایشاله خیر ببینه تو زندگیش  

خدایا سایه مادر عزیزمو بالاسرم نگه دار   آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موش پوش و خوش بو باش 

آرایش کن توی خونه 

درضمن چرا گدایی محبت ! 

چرا این حرفها بین زن و شوهر باید باشه 

اون شوهرته باید ترو تامین کنه 

ما عرب ها خیلی وقت ها خودمون پیش قدم میشیم 

بهش محبت زنانه کن 

روحیات مردانه شو ارضا کن 

چی میشه یکم پاهاشو ماساژ بدی شب ها 

یا محبتی کتی که روحیات مردانه ش واست بروز کنه 

مردا رو نمیشه سر خورده کرد و ازشون محبت و توجه خواست 

هر کسی یه قلقی داره

یکی وقتی بهش محبت میکنی غرق در محبتت میکنه

یکی وقتی میبینه‌تنهایی به خودت اهمیت میدی ، خوش میپوشی ، خوب میخوری ، خوب به به تفریحت اهمیت میدی محبتش گل میکنه😁😁

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
بچه ها متاسفانه من به بی توجهی عادت نمیکنم

هیچ زنی به بی توجهی عادت نمیکنه عزیزم🥲

وقتاییکه شوهرم دراز کشیده حواسش ب تلوزیون یا گوشیشه منم میرم میخوابم تو بغلش در این مواقع راهکار دیگه ای بلد نیستم🤷‍♀️

سلام سوال پیچ کردن ممنوع ، وقتی میاد استقبال ، حرف زدن درباره وقایع ممنوع چون زمان میبره تا مردا به خونه عادت کنن وقتی از شلوغی بیرون میان.

موقع رفتنش بدرقه

پیامک بازی روزی یکی یا دوتا نهایت

تماس زیاد و هر روز، و پیامک کش دار و کسل کننده ممنوع

صبر کنید صبر کنید صبرکنید وقتی یک کار مورد علاقتون رو کرد کلی ازش تشکر کنید و بگید تو مرد دوست داشتنی هستی چون میدونی چطوری خوشحالم کنی.

در تعریف زیاده روی نکنید که فکر نکنه نمایشیه.

بقیشم باید برم جایی الان

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
موش پوش و خوش بو باش  آرایش کن توی خونه  درضمن چرا گدایی محبت !  چرا این حرفها بین ...

خب من بهش توجه و محبت کردم طولانی مدت 

اما به خدا تاثیری ندارد

انگار پرستار بچه آورده 

تازه به پرستار بچه پول میدن و تشکری میکنن و احترامشو دارن

متاسفانه این مرد شما رو نمی خواد/دوست نداره. فقط یک وسیله ی وظیفه شناس شدی براش. می تونی به مشاوره ...

چقد چرت و پرت میگی با همین حرفای نپخته و خامت زندگیهارو بهم میریزی  حق الناس گردنته از خداهم نمیترسی از کارما بترس حداقل 

چون سرش توگوشیه ینی این تورو نمیخواد و ب زور بات زندگی میکنه ؟متاسفم واسه اطرافیانتون 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

بچه ها بعضیا رو دیدی چقدر حال دلشون خوبه با اینکه شوهرشون اصلا توجه بهشون ندارن

اینا چجوری این طورن؟ من کاملا بی توجهیش رو زندگیم اثرگذاره