2777
2789
عنوان

مشکل من پدرشوهرمه😑

360 بازدید | 22 پست

سلام همه از مادرشوهر مینالن من از پدرشوهر 

انصافا خانواده خوبین تا حالا هیچ بدی ازشون ندیدم 

ولی پدرشوهرم بیش از حد رو مخمه اینکارش 

مثلا ی چیز میخرم میخواد از قیمتش سر در بیاره بعد ک میفهمه میگه اووو گرون نخریدی؟بارها خودم یا شوهرم جوابشو دادیم ولی اصلا درست بشو نیست 

یا میگه چی میخواستی بکنی اخه 

چندبار پرسید چند خریدی میگم خریدم دیگه قیمتو بیخیال باز میپرسه 

مثلا اون هفته ازم پرسید ناخنتو درست میکنی چند میگیره😐😐😐

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗

چه فضول ببخشید خندم گرفت 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی بگو دوستم درست میکنه ناخنمو پول نمیگیره یا میگه لباسو چند خریدی بگو هدیس چند بار که اینجور بگی ...

بدبختی اینه دوس دارم بیشتر بگم تا بیشتر حرصش بگیره 

به اون چه اخه

بدبختی اینه دوس دارم بیشتر بگم تا بیشتر حرصش بگیره  به اون چه اخه

همون دیگه حرصیش کردی 😁 ابنطوری بیشتر میسوزه چون خودش که قیمتا تا حدی دستش هست بعد که نگی دو طرفه میسوزه بنده خدا

Belle سابق
چه فضول ببخشید خندم گرفت 

حالا مادرشوهرم مدام دعواش میکنه ک تو چیکار داری اخه 

ولی دست ازین اخلاقش بر نمیداره 

منو دخترش ی دکوری خریدیم پارسال۳۰تومن وای مارو دیونه کرد ک این چیه خریدین پولتونو ریختین دور هی گفت هی گفت اخرش دخترش گفت بابا ما دوست داریم تو چرا ناراحتی 

منم گفتم من دلم با همین ات و اشغالا خوشه دیشبم همین جریان بود ولی مدل دیگه

من باز تنها کسی که تو خانواده‌‌ی شوهرم خوبه پدرشوهرمه.. به شدت حامی و پشت منه همیشه 

ببین پدرشوهرم خیلی خوبه ها۷ساله عروسشونم تا حالا بی احترامی ندیدم مدام زنگ میزنه ی بار با تاخیر برم ابراز دلتنگی میکنه 

میره میاد بوسم میکنه فقط همین ی مورده ک رو مخمه لعنتی

بدبختی اینه دوس دارم بیشتر بگم تا بیشتر حرصش بگیره  به اون چه اخه

منم از صبح بیدار شدم دارم حرص میخورم، از ارایشگاه رفتم خونه پدر شوهرم اول پرسید چکار کردی رفته بودی، گفتم لاک زدم بعد یک ساعت هرکاری کرد نتونست جلو خودش رو بگیره گفت چقدر دادی🤨

هر کاری کنی نظر میده، 90 در صد موافع هم میگه اشتباه کردی. خیلی فضوله

همون دیگه حرصیش کردی 😁 ابنطوری بیشتر میسوزه چون خودش که قیمتا تا حدی دستش هست بعد که نگی دو طرفه می ...

قیمتا دستش نیست بابا 

منم از صبح بیدار شدم دارم حرص میخورم، از ارایشگاه رفتم خونه پدر شوهرم اول پرسید چکار کردی رفته بودی، ...

مشکل منو داری ک خواهر

حالا مادرشوهرم مدام دعواش میکنه ک تو چیکار داری اخه  ولی دست ازین اخلاقش بر نمیداره  منو ...

آخه دخالت کردنش تو این موردا واقعا بی معنیه 

بهش بگین بابا جان گذشت ایام قدیم

از غار کهف بیا بیرون😂

گرون نیست قیمتا همینه 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
آخه دخالت کردنش تو این موردا واقعا بی معنیه  بهش بگین بابا جان گذشت ایام قدیم از غار کهف بیا ...

شوهر من هزار بار گفت 

بابا چی میگی تو امار قیمتا رو نداری؟؟باز الکی کل کل میکنه میخواد بگه من حالیمه 

عید جا کفشی خریدم اومد خونمون گفت چرا خریدی اخه گرونه کفشارو ی گوشه میزاشتی دیگه 😐چه خرجایی میکنین شما