2777
2789

بچه من حاملم 6 ماهمه کسی نیست خودمو جمع کنه حالا خواهر شوهرم پیام داده "شوهریم دلش میخواد بیاد خونتون فردا شب شام آماده باشه تشریف میاریم"😣😭😭😭😭😭حالا من چی بهش بگم؟!!!!😢من خودم کلش تو تخت خوابم😬

تو هم با همین لفظ بگو ب شوهری جانت نگفتی عروس جانمان باردار هست و باید مراعات کنیم تا نی نی دنیا بیاد بعد بریم؟!! 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی مهمانه دیگه ، به همسرت بگو از بیرون غذا بگیره خودشم خونه رو مرتبکنه

وقتی هم اومدن از خواهر شوهرت بخواه خودش پذیرایی کنه بگو یکم حالم‌ مساعد نیست

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بگو عه چه خوب از تنهایی در میام. 

شام با خودت حتما بیار چون من سختمه. 

یا بگو خونه مامانم دعوتیم برای شام چون میدونه سختمه اکثر شبا یا اماده میکنه همسر میره میاره یا میریم خونه اشون. 

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری

بگو حالم خوب نیست حالت تهوع شدبد دارم از بوی غذا نمیتونم غذا بپزم چ پر رو

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد