2777
2789
عنوان

چه عشقی داد زیر بارون ...

141 بازدید | 3 پست

همه لباس ها و موهام خیس شد همه خوابن نمیشه سشوار بکشم ولی حال داد اهنگ و بارون و بوی درخت و برگها.... اینا یعنی زندگی

خوشحال اونایی که عاشقن یا پر از حس هستن آلان کیف کنید این لحظات رو تکرار نمیشه

همه چی خوب میشه تلاش کن 

منم این مدت خیلی دلم بارون میخواست عصری تو حال و هوای خودم بودم دیدم بوی خاک بارون خورده میاد 

پاشدم رفتم دیدم بعله بارونه دیکه سریع لباس پوشیدم هنزفری و موبایلم برداشتم رفتم بیرون یکم قدم زدم و برگشتم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

منم این مدت خیلی دلم بارون میخواست عصری تو حال و هوای خودم بودم دیدم بوی خاک بارون خورده میاد  ...

وای خیلی لدت داره .آخرین بار یادم نیست کی اینکار کردم ولی عالی بود .بهترین لحظات لمس لذت زندگی بود

همه چی خوب میشه تلاش کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.