2777
2789

بچه‌ها من ماه هفتم هستم و از اول حاملگیم همش کم‌اشتها بودم در حدی که الان حدود سه کیلو همش وزنم اضافه شده. دکترم تا حالا گفته نگران نباش مهم نیست. ولی خیلی میترسم رشد بچه‌ام کم باشه. بهش iugr میگن مثل اینه.

اگه کسی تجربه مشابه داشته میشه کمکم کنه؟

من به قدری ویار داشتم و حالم بد بود حدود ۲ماه اول فقط ۸ کیلو وزن کم کردم ماه‌های بعد هم گرم گرم اضافه کردم

ماه ۹ بارداری که رسیدم تازه وزنم رسید به وزن قبل بارداری 

بچه هم وقتی به دنیا اومد ۲۸۰۰ بود 

شکمم هم کوچیک بود 

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرض کن قبل بارداری ۶۰ بودم  ماه ۹ هم باز همون ۶۰ بودم 😁

منم تو دو ماه اول سه چهار کیلویی کم کردم و الان دو کیلو و نیم از وزن قبل بارداریم بیشترم‌.

پس یعنی واقعا جای نگرانی نیست؟ بچه‌ات به سلامتی به دنیا اومد؟ مشکلی نداشت؟

منم تو دو ماه اول سه چهار کیلویی کم کردم و الان دو کیلو و نیم از وزن قبل بارداریم بیشترم‌. پس یعنی ...

والا طبق تجربه‌ی من مشکلی نیست 

چون من خودم اول کار ۸ کیلو وزن کم کردم 

میگم که تازه بعد ۹ ماه بارداری رسیدم وزن اولیه خودم 

انقدر لاغر شده بودم و شکمم کوچیک بود که تا ۵ ماهگی اصلا کسی نمیفهمید من باردارم 

بچه‌هم خداروشکر صحیح و سالم الان ۷ سال و نیمه هستش دخترم 

الان سونوها پیشرفته هست قشنگ وزن بچه رو می‌فهمن  وزن شما که مهم نیست وزن بچه مهمه که دکتر هم بهت گفته مشکلی نیست 

والا طبق تجربه‌ی من مشکلی نیست  چون من خودم اول کار ۸ کیلو وزن کم کردم  میگم که تازه بعد ...

خدا خیرت بده. یکی لاغرتر از خودمم بالاخره دیدم 😁

البته من همین الان که ماه هفتم هستم هم هر کی می‌بینه میگه دست انداختی مارو؟ این که شکم آدم حامله نیست.

خدا خیرت بده. یکی لاغرتر از خودمم بالاخره دیدم 😁 البته من همین الان که ماه هفتم هستم هم هر کی می‌ب ...

آره خیالت راحت باشه 

الان همه چی پیشرفت کرده وقتی سونو و آزمایش و دکتر میگه مشکلی نیست بیخود بخودت استرس نده 

انشالله بسلامتی این دوران بگذره و نی نی گلت رو بغل کنی 😇