omidvaramkhodaya مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 75 عنوان تخمک اهدایی با واسطه یا بدون واسطه 300 بازدید | 6 پست سلام دوستان من تنها راه مادر شدنم تخمک اهدایی هست ولی نمیدونم چیکار کنم،کجا برم و اینکه با واسطه پیش برم یا بدون واسطهاز طرفی هم نمیخوام اهداکننده اطلاعاتی از من مثل شماره تلفن داشته باشه که بعدا دردسر بشهدوستانی که اطلاعات دارید ممنون میشم راهنماییم کنید. 1403/01/22 | 23:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوژاکلین عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 1835 اگه خواهر داری از خواهرت بگیری خیلی خوبه حداقل شبیه و هم ژن خودتونه
omidvaramkhodaya مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 75 اگه خواهر داری از خواهرت بگیری خیلی خوبه حداقل شبیه و هم ژن خودتونه خواهر ندارم،بعد هم میخوام از غریبه بگیرم که هر روز استرس لو رفتن این مسئله را نداشته باشم
_danzheh_ عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 21864 برو مراکز ناباروری مثل رویان اون جا خودشون بدون این که طرف رو ببینی از اهدا کننده تخمک رو می گیرن و انتقال میدن. ❤️❤️
omidvaramkhodaya مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 75 برو مراکز ناباروری مثل رویان اون جا خودبدون این که طرف رو ببینی از اهدا کننده تخمک رو می گیرن و انتق ... رویان زنگ زدم گفت چندسال طول میکشه نوبت بشه
_danzheh_ عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 21864 رویان زنگ زدم گفت چندسال طول میکشه نوبت بشه اگه خودت اهدا کننده رو پیدا کنی چی؟؟یه سری جاها شنیدم یه هزینه ای می گیرن اهدا کننده رو معرفی می کنن ولی ریسکه. ❤️❤️
کاپوچینو۱۲۳ عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 62 هر کی تخمکاهدایی و جنین اهدایی و رحماجاره میخواد هر جا میخواد بره بره ولی پیش خانمکاشی زاده هم بره بدون برو برگرد تکه ینی عاشقشم با اینکه زایمان کردم ولی هنوزمباهاش در ارتباطم شمارشو میزارمبرا اونایی ک ندارن ۰۹۹۱۳۹۹۵۹۱۳ خانمکاشی زاده مهربون