2777
2789

سلام عرض میکنم خدمت تمامی عزیزان عید فطر رو بهتون تبریک میگم توی صحن امام رضا هستم و دعاگوی شما الهی که همه حاجت روا بشین .

کسانی که تمایل دارند روزی ۲ صفحه از قرآن کریم رو تلاوت کنن که در ۸ الی ۹ روز یک ختم قرآن دسته جمعی بخونیم و ثوابش رو هدیه کنیم به همه اعضای گروهی که شریک هستن در قرائت این ختم لطفا بیان پی وی که لینک بدم .

هنگامی که ما قرآن را در دست می‌گیریم شیطان از شدت خشم و عصبانیت خود را به در و دیوار خانه‌مان می‌کوبد و هنگامی که ما شروع به خواندن قرآن کردیم شیطان دیگر  نمی‌تواند در خانه‌مان بماند و به دلیل نوری که در اثر خواندن قرآن کریم در خانه ما هست تا چندین ساعت نمی‌تواند وارد خانه  شود پس با شرکت در این گروه می‌توانید هر روز  ساعت‌ها از شر شیطان رجیم در امان بمانید و شریک ختم قرآن که بسیار ثواب عظیمی دارد باشید یا حق .

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

سلام عزیزم 

من برای یادگیری زبان عربی بهتون دارم پیام میدم و به یه معلم نیاز دارم

لطفا اگه پیام منو میبینید در مورد شرایطش کمی برام توضیح بدید

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
سلام عزیزم من برای یادگیری زبان عربی بهتون دارم پیام میدم و به یه معلم نیاز دارملطفا اگه پیام منو می ...

سلام عزیزم جانم چه زبانی رو میخواین یاد بگیرین

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم جانم چه زبانی رو میخواین یاد بگیرین

ممنون که جواب دادید  

زبان عربی لحجه خلیجی

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

عزیزم بهم درخواست دادید

لطفا کمی هم در مورد شرایطش صحبت کنیم