reyhaneh8900 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 272 عنوان بچه ها ترو خدا بیاین سوال بارداری دارم 🤦🏼♀️😩 84 بازدید | 7 پست بچه ها من تو بارداری خیلی قرص میخورم یه دفعه یادم میاد همرو باهم میخورم 🤦🏼♀️ مشکلی نداره قرصامم اسنترا برا اعصابم متوکلوپر برا حالت تهوع فاموتیدین ویتامین d فولیک اسید سفیکسیم برا عفونت همش یه دفعه یادم میاد همه روز مجبورم باهم بخورم مشکلی ایجاد نکنه یه وقت واسع بچه Yas said a good sentence: "If I had no enemies I would have doubted my power 1403/01/22 | 23:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahtisa۷۷ عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 2833 سفیکسیم وکه همیشه گی نخوری فقط برا وقتی عفونت داری. قرص حالت تهوع دمیترون بخور قرص اعصابت روهم اگرمیتونی قطع کن وگارمشکلی نداره گل گاوزبون بخور
reyhaneh8900 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 272 سفیکسیم وکه همیشه گی نخوری فقط برا وقتی عفونت داری. قرص حالت تهوع دمیترون بخور قرص اعصابت روهم ... این قرص حالت تهوع دکترم داده اصلا به دلم نیست بخورم ولی حالت تهوع کشته منو قرص اعصابم باید بخورم دکترم گفت به هیچ وجه قطع نکنم عفونتم که فعلا تا بیست روز دکترم گفت مصرف کنم باز برم ازمایش بدم ببینم چی میشه Yas said a good sentence: "If I had no enemies I would have doubted my power
پوریاسمین عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 1012 دمیترون بخور چرا متوکلوپرومید ؟؟معده تو اذیت میکنه فقطهیچی نمیشه باهم بخوری
reyhaneh8900 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 272 دمیترون بخور چرا متوکلوپرومید ؟؟ معده تو اذیت میکنه فقط هیچی نمیشه باهم بخوری دکترم دادع تازه زخم معده دارم بالا میارم همش خونع نمیدونم اصلا دلم با این قرص نیست Yas said a good sentence: "If I had no enemies I would have doubted my power
پوریاسمین عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 1012 دکترم دادع تازه زخم معده دارم بالا میارم همش خونع نمیدونم اصلا دلم با این قرص نیست دمیترون برای حاملگی تجویز میکنن. من اولین باره اینو میبینم.خوده من متوکلوپرومید میخوردم حالت تهوع مو بیشتر میکنهدمیترون خیلی خوبه
reyhaneh8900 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 272 دمیترون برای حاملگی تجویز میکنن. من اولین باره اینو میبینم. خوده من متوکلوپرومید میخوردم حالت تهوع ... نمیدونم چکار کنم گفتم اصلا نخورم فقط فاموتیدین برا زخم معدم بخورم Yas said a good sentence: "If I had no enemies I would have doubted my power
پوریاسمین عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 1012 نمیدونم چکار کنم گفتم اصلا نخورم فقط فاموتیدین برا زخم معدم بخورم فاموتدین جزو قرصای پرخطره با دکتر مشورت کن