من یه آقا هستم. خب ببینید خودتون اگه تاپیک رو بخونید یک نکته هست که دوبار بهش اشاره کردین اما خودتون توجه نکردین!
دقیقاً دوبار گفتین اونا به من بیاحترامی میکنن ، من باهاشون سرسنگین برخورد میکنم! نکته همینه!
برا هر خانوادهای یه سری چیزا مهمه و یه سری چیزای دیگه عادیه که ممکنه همون چیز عادی تو یه خانواده دیگه مهم یا جزو خطوط قرمز باشه!
منظورم اینه شاید این بیاحترامیها برای شما بیاحترامیه و از نظر اونها عادی باشه ، اما سرسنگین بودن و بیتوجهی و قهرکردن رو اونها بد بدونن! دلیل حرفمم اینه که وقتی سرسنگین باهاشون برخورد کردی شوهرت هم همینکارو با شما کرده!
من به جای شما باشم اتفاقا باهاشون گرم میگیرم و شوخی میکنم و شوخیشوخی صدتا بارشون میکنم!😂
یعنی همهی حرفامو شوخی شوخی بهشون میگم! یهو وسط تماس قطع کن! اگه یه وقتم اعتراض کرد با خنده بگو عه فدات شم مگه چیه؟ فک کردم حرفت تموم شده! مث اون بار که تو فک کردی حرف من تموم شده و قطع کردی!
البته همه رو با لبخند و شوخی بگو! بابا با شوخی میتونی هرچی بخوای بهشون بگی☺️ با خنده میتونی صدتا فحش بهشون بدی و ناراحت نشن!☺️ اما اگه یه حرف کوچیکو به صورت جدی بگی دعوا میشه!☺️
سیاست زنونه ندارین!😂 باید با پنبه سر ببرین!☺️
حیف نیست برا یه همچین چیزی ناراحت شی؟☺️ تو هم همون کارو بکن!☺️
شاد باشید ☺️