2777
2789

خونواده شوهرم هرچی به من بی احترامی میکنن شوهرم یا نمیبینه یا وقتی هم میگم بهش میگه به من ربطی نداره خودتون میدونید ولی وقتی من باخونواده اش سرسنگین میشم اخم و تخم میکنه جلو خونواده اش اصلا باهام حرف نمیزنه حسابم نمیکنه امروزم بخاطر عید با اینکه چن وقت پیش مادرشوهرم بهم بی احترامی کرد وسط حرفم تلفن رو قطع کرد بازم رفتم ولی سرسنگین بودم باهاش حالا از وقتی اومدیم نه باهام حرف میزنه نه چیزی اخم کرده نشسته انتظار داره اونا هرکاری میکنن من به روم نیارم باهاشون خوب باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه آقا هستم. خب ببینید خودتون اگه تاپیک رو بخونید یک نکته هست که دوبار بهش اشاره کردین اما خودتون توجه نکردین!

دقیقاً دوبار گفتین اونا به من بی‌احترامی می‌کنن ، من باهاشون سرسنگین برخورد می‌کنم! نکته همینه!

برا هر خانواده‌ای یه سری چیزا مهمه و یه سری چیزای دیگه عادیه که ممکنه همون چیز عادی تو یه خانواده دیگه مهم یا جزو خطوط قرمز باشه!

منظورم اینه شاید این بی‌احترامی‌ها برای شما بی‌احترامیه و از نظر اون‌ها عادی باشه ، اما سرسنگین بودن و بی‌توجهی و قهرکردن رو اون‌ها بد بدونن! دلیل حرفمم اینه که وقتی سرسنگین باهاشون برخورد کردی شوهرت هم همین‌کارو با شما کرده!

من به جای شما باشم اتفاقا باهاشون گرم می‌گیرم و شوخی می‌کنم و شوخی‌شوخی صدتا بارشون می‌کنم!😂

یعنی همه‌ی حرفامو شوخی شوخی بهشون میگم! یهو وسط تماس قطع کن! اگه یه وقتم اعتراض کرد با خنده بگو عه فدات شم مگه چیه؟ فک کردم حرفت تموم شده! مث اون بار که تو فک کردی حرف من تموم شده و قطع کردی!

البته همه رو با لبخند و شوخی بگو! بابا با شوخی می‌تونی هرچی بخوای بهشون بگی☺️ با خنده میتونی صدتا فحش بهشون بدی و ناراحت نشن!☺️ اما اگه یه حرف کوچیکو به صورت جدی بگی دعوا میشه!☺️

سیاست زنونه ندارین!😂 باید با پنبه سر ببرین!☺️

حیف نیست برا یه همچین چیزی ناراحت شی؟☺️ تو هم همون کارو بکن!☺️

شاد باشید ☺️

یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت می‌کنن که می‌دونن بودنشون برات مهم شده ...
 شماهم به خانوادتون بگین باهاش اونجوری رفتار کنن .چیزی هم گفت بگو خودتون میدونید

به خونواده ام اتفاقا گفتم گفتن ما نمیتونیم بخاطر رفتار زشت اونا ماهم بدرفتاری کنیم

من یه آقا هستم. خب ببینید خودتون اگه تاپیک رو بخونید یک نکته هست که دوبار بهش اشاره کردین اما خودتون ...

میدونم چی میگید باید سیاست داشته باشم که متاسفانه نمیتونم، نمیتونم دورو باشم نمیتونم از کسی بدم بیاد ولی باهاش خوب باشم

حرفم اینه چرا اونارو همسرم نمیبینه هرکاری کردن هر حرفی زدن میگه به من ربطی نداره ولی کارای من بهش ربط داره مهم نیس با زنش چجوری رفتار میشه ولی مهمه براش زنش با خونواده اش چجوری رفتار میکنه!

صحبت کردن سعی کنید مدتی رفت و‌امدتون رو باخانواده همسرتون کم کنید زمان بره گلم باید سعی کنی شوهرتو‌ب ...

هر چی صحبت میکنم میگه اونا خونواده امن من نمیتونم بخاطر تو اونارو ول کنم 

میدونم چی میگید باید سیاست داشته باشم که متاسفانه نمیتونم، نمیتونم دورو باشم نمیتونم از کسی بدم بیاد ...

قرار نیست دورو باشید که!☺️ و چرا اصلا باید ازشون بدتون بیاد؟☺️ نهایتا از اخلاقشون خوشتون نمیاد.

هرکسی هر چقدرم که دوسش داشته باشیم بازم یه سری اخلاق بد داره که اون اخلاقشو دوس نداریم. و همین‌طور بقیه افراد نزدیکمون. فراموش نکنید که اون‌ها الان جزو خانواده شما هستن و شما هم جزو خانواده اون‌ها هستین. پس خوب نیست ازشون بدتون بیاد ☺️. شماها قراره تا ابد با هم زندگی کنید.

عرض من این بود که سخت نگیر ☺️. باورکن اگه فاز شوخی و خنده بگیری همه‌چی برات آسونتر میشه.

همسر شما هم گفته به من ربط نداره که!☺️ خب یعنی خودتی و خودت!☺️ نمیشه برا هر موردی اعصاب خودتو خورد کنی که! باورکن بهترین کار همونه که من گفتم!

فقط یه روز امتحان کن! پس چی میگن سیاست زنونه!!!

چندسالتونه؟ چند ساله ازدواج کردین؟ البته اگه فضولی نباشه 🙏☺️

یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت می‌کنن که می‌دونن بودنشون برات مهم شده ...