2777
2789
عنوان

نظرسنجی اسم دخترم لطفا شرکت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 56 پست
مادربزرگ یکی از دوستام اسمش دلارام بود .قشنگه

یعنی میخاستید بگیذ تا این حد قدیمی   

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی عزیزمبرا بارداری دوم چقدر فاصله دادی ؟ و اینکه استراحتت با وجود بچه کوچیک چجوریه؟

سلام ممنون چهارسالشه پسرم که دخترم بدنیا اومد.استراحتم سعی کردم زیاد باشه ولی دره صورت با بچه نمیشه مطلق بود ولی جایی نمیرفتمو بیام مثل مهمونی.غذا زیاد درست نکردم ولی ظرفامو رو صندلی میشستم.جارو نزدم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
سلام ممنون چهارسالشه پسرم که دخترم بدنیا اومد.استراحتم سعی کردم زیاد باشه ولی دره صورت با بچه نمیشه ...

پسرتو بغل نمیکردی ؟ سخت نبود ؟چون سر بارداری کلا زندگی و تعطیل کردم فقط بخورو بخواب بود طوریکه بعد زایمان که دیگه نخواستم استراحت باشم دیگه نمی‌تونستم فعالیتی کنم حتی زمین بشین پاشو نمیتونستم تا دوسه ماه وضع بدنم خیلی بد بود 

حالا بارداری بعدی اینجور کنم با بچه دیگه خیلی بده 

پسرتو بغل نمیکردی ؟ سخت نبود ؟چون سر بارداری کلا زندگی و تعطیل کردم فقط بخورو بخواب بود طوریکه بعد ز ...

نه عزیزم ازقبل بارداری بهش گفته بودم کمرم درد میکنع دیگع بغلش نمیکردم.

من همش رو تخت بودم ،تو زمین هم مینشستی؟

اره بارداری اولم خیلی  خیلی کم.ولی بارداری دوم بیشترمینشستم هروقت کاری نداشتم دراز کش بودم،کارامو درحدتوان میکردم ولی جارو نمیزدم،گاهی غذا میپختم.ظرف رو صندلی میشستم.

اره بارداری اولم خیلی خیلی کم.ولی بارداری دوم بیشترمینشستم هروقت کاری نداشتم دراز کش بودم،کارامو در ...

طول روز رو تخت نبودی؟ من ۲۴ ساعته رو تخت بودم 

بعد زایمان دیگه حتی ۵ دقیقه نمیتونستم سرپا وایسم یا بچه بغل کنم

طول روز رو تخت نبودی؟ من ۲۴ ساعته رو تخت بودم بعد زایمان دیگه حتی ۵ دقیقه نمیتونستم سرپا وایسم یا بچ ...

طول روز یه مبل داریم تو سالن کار نداشتم خوابیده بودم روش جای باسنم رفته بود پایین  منم الان اصلا حال ندارم کلا بدنم خسته و بیحال هست،همش دوستدارم بخابم