2777
2789
عنوان

دخترای قمی چطور هستند ؟

1227 بازدید | 43 پست

داداشم میخواد ازدواج کنه دختره از قم اصالتا هم قمی هستند 

کسی میدونه دخترای قم چه ویژگی های دارند اخلاقا و....

میدونم خوب و بد همه جا هست ولی میخوام ویژگی بارزشون و بدونم ( خودم که قم چند دفعه رفتم معمولا مردمش یک تیکه کلامی تو آستین شون داشتند زود رنج هم بودن)

معمولا خیلی بسازن تا لحظه آخر زندگی میکنن

یکمم سنتی هستن 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم😐 @پشمایحاجعبدالله    

پشمک حاجی قمیه؟

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
اخلاق شون چطوره!  یک دنده و لجباز نیستند

مرداشون شاید ولی خانما تو زندگی مشترک خیلی کوتاه میان معمولا 

این تجربه منه 

شاید قابل تعمیم نباشه

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

چند بار دیدمشون انگار خیلی سرد بودن خشک

من اصالتا قمی نیستم ولی چند سال اونجا زندگی کردم 

نسبت به مردم کرج و تهران اتفاقا خون گرم تر هستن 

ببخشید اون تیکه کلام مردم قم چی بود ؟

میشه بگی و زود پاک کنی؟

چند بار دیدمشون انگار خیلی سرد بودن خشک

قم شهر ۷۲ ملته 

از همه جای ایران تو قم اومدن 

از خوزستان روستاها لرستان افغانستان عزیزان تورک 

حتی از تهران !!

قمی اصیل خیلی کمه