2777
2789
عنوان

ز ن فحاش وبددهن

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 44 پست

مسلما باتوجه به حرفاتون همه میگیم طلاق..ولی قبلش یه تلاشی واسه زندگیتون کنین چند جلسه پیش مشاور برین باهم اگر درست نشد بعد اقدام‌کنین

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

بدبخت  زنت تو ک متاهلی برا چی اومدی تو سایت !!!!

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب طبیعیه همیشه ادم های اروم ساکت مهربون گیر چنین ادم هایی میوفتن چه مرد چه زن باشه فرقی نداره فقط ک ...

دست درازکردنش دلم رونمیشکونه یافحاشیش این که نفرینم میکنه ومیگه دوستم نداره بددلی رومیشکونه به همین روزعزیز هرکاری ازدست براومده برای خوشحالیش کردم 

دیدم اما نه در حد همسر استارتر باشن

من در این حد اینجا ديدم زیاد دیدم 

و واقعا زشته یه خانوم اینقد بددهن باشه ببین اطرافیان چی میکشن یکی لنگه استاتر خدا به دادشون برسه 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

نیومدم مزاحم کسی بشم دردودل میکنم راه حل بدیدبه من

دردول پیش خانومای نی نی سایتی ؟

خدایی زنت بره تو ددی سایت با مردا درد و دل کنه بدت نمیاد؟

برو پیش مشاور خب 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
نه بچه دارنشودیم دکترمیریم

خب دیگ بچه واسه چیتون هس وقتی وضع اینجوریه؟؟؟ممکنه یه بچه بااومدنش آیندش خراب بشه اول تکلیف خودتون روشن کنین ..خدای نکرده فردا روزی خانمتون بااین وضع فحاشی ونفرین بچه نکنه..

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤