2777
2789
عنوان

شما باشین چیکار میکنین؟

96 بازدید | 7 پست

تا جایی که بتونم سعی میکنم کوتاه بگم تا حوصله خوندنشو داشته باشین.. من زیاد از طرف خونوادم حمایت نمیشم و بخاطر بچگی سختی که داشتم ادم ناامید و افسرده ای شدم .. هرچند خیلی رو خودم کار کردم و بهتر شدم 

دوست پسرم میاد بهم انگیزه میده یعنی میاد خوبی کنه .. اما توی حرفاش فقط میگه باید موفق شی .. باید بتونی به ارزوت برسی خودت تنهایی شروع کن .. با اینکه من وقتی خونوادم حمایتم نکنن و پر پروازمو میگیرن نمیتونم تنهایی شروع کنم چون اصلا راهی ندارم

این حرفا بیشتر از اینکه بهم امید بده بیشتر ناامیدم میکنه .. نمیدونم واقعا چیکار کنم .. من درک نمیشم هیچوقت؛)

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

افرین دقیقا تنهایی نمیشه از پس همه چی بر اومد منم وقتی این چیزا رو بهم میگن بدم میاد چون من خودم دنبال موفقیت بودم ولی تنها و بی پشتوانه مالی نمیشه بدون حمایت نمیشه فقط حرف میزنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بعد ۱۸ سالگی همه مون تنها شدیم. میدونم سخته ولی باید خودت به خودت انگیزه بدی و کنار بیای

من هنوز ۱۷ سالمه و خیلی ساله که تنهام؛)

بخدا از خیلی از همسن و سالام بیشتر میفهمم اما یجوری باهام رفتار میشه انگار بچم

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
من هنوز ۱۷ سالمه و خیلی ساله که تنهام؛) بخدا از خیلی از همسن و سالام بیشتر میفهمم اما یجوری باهام ر ...

طبیعیه عزیزم‌. میدونم سخته. ولی خیلیا اوضاعشون بدتر از شماست و ادامه میدن و تلاش میکنن. 

افرین دقیقا تنهایی نمیشه از پس همه چی بر اومد منم وقتی این چیزا رو بهم میگن بدم میاد چون من خودم دنب ...

همین دیگه 

تازه فکر کن تو حتی اجازه سرکار رفتنم نداشته باشی دیگه رسما نمیتونی هیچکاری بکنی .. وگرنه ما که غیرت کار کردنو داریم

این حرفا همش شعاره .. تا جات نباشن نمیتونن بفهمن

طبیعیه عزیزم‌. میدونم سخته. ولی خیلیا اوضاعشون بدتر از شماست و ادامه میدن و تلاش میکنن. 

اره باید ادامه داد

آقا هستم  نمیدونم چند سال داری /مخوای قوی بشی مخوای بزرگ بشی و پیشرفت داشته باشی  درس بخون پله پله تا پیروز بشی سعی کن فکر و تفکرت بزاری روی تحصیل که آینده برات روشن میکنه با داشتن مدرک بالا متونی به کوه جابه جا کنی که فردا محتاج تو باشن با پشت کار خودت متونی جایگاه های مختلف به دست بیاری نشستن و غصه خوردن به جز نا امیدی چیزی واست نمیزاره 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔