2777
2789
بله منم تعریف شیراز را زیاد شنیدم .خدایی شیراز بهشته .اما تابحال به قصد خرید لباس نرفتم .

من خودم شیرازی نیستم ولی کل خرید هامون شیراز هست 

دکتر شیراز 

واقعا بی نظیر هست همه چیز از بهترینش پیدا میشه 

قبلا که آره ما می‌رفتیم قشم کلی خرید بعد  کیش  تفریح و خوش گذرانی الان همه جا همه چیز گرون ...

آره قشم و کیش یه حساب پر از پول میخواد🙁منم به هوا ارزونی لباس میخوام برم دیلم یا گناوه .خیلی سال پیش رفتم واقعا ارزون بود هم وسایل برقی هم لباس اما الان را نمیدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم شیرازی نیستم ولی کل خرید هامون شیراز هست  دکتر شیراز  واقعا بی نظیر هست همه چیز ...

قطب پزشکی کشوره .همشهری های ما هم برا کاشت مو و لیزیک چشم فقط میرین شیراز .خوش بحال شیرازیا

وسایل برقی الانم مناسبه اگ وسیله برقی خوب میخای باید بری عسلویه

نه خواهر الان فقط در حد خرید لباس پول دارم😂البته کل جهان را دوازده سال پیش از اون جا خریدم .فک کنم حدود ۱۵ میلیون شد .یادش بخیر واقعا

آره قشم و کیش یه حساب پر از پول میخواد🙁منم به هوا ارزونی لباس میخوام برم دیلم یا گناوه .خیلی سال پی ...

اره دیگه یکی از بچه های نی نی سایت دوستمه برام تعریف کرد گفت قبل از عید رفتن کیش صد میلیون و پونصد هزار تومان خرجشون شده گفت کارتم صفر کردم اومدم 

حالا برو توکل بر خدا انشالله که خرید آسون و به قیمت و باب طبعت داشته باشی 

قطب پزشکی کشوره .همشهری های ما هم برا کاشت مو و لیزیک چشم فقط میرین شیراز .خوش بحال شیرازیا

واقعاً من خیلی دوست داشتم خونم بره شیراز ولی شرایط کاری همسرم نمیشه شهر ما کوچیکه وسیله های مد نظرم فقط شیراز گیر میاد دکتر همینطور 

بس برای همه چیز میریم شیراز یک خونه خریدیم برای مواقعی که میریم چند تیکه وسیله لازمه گذاشتیم داخلش که خسته بودیم اذیت نشیم مستقیم میریم همونجا 

واقعاً من خیلی دوست داشتم خونم بره شیراز ولی شرایط کاری همسرم نمیشه شهر ما کوچیکه وسیله های مد نظرم ...

عزیزم چه خوب .شکر خدا خونه را داری اون جا .بالاخره یه روز میری .واقعا ارزش داره .شهر خوبیه و مردمش واقعا با فرهنگ هستن 

عزیزم چه خوب .شکر خدا خونه را داری اون جا .بالاخره یه روز میری .واقعا ارزش داره .شهر خوبیه و مردمش و ...

قربونت برم انشالله قسمت شما باشه 

ما که فکر نمی‌کنیم بریم برای زندگی دائمی 

شما حتما سفری داشته باشید بیاد موندنی میشه براتون