2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بایدبهش بگی یاازایم قرصای خوشبوکننده بگیربهش تعارف کن خودش متوجه میشه

آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....

عزیزم ادم بخاطر این چیزا که رابطشو خراب نمیکنه، یکی دیگم تو رو بخاطر مثلا دماغ بزرگت کنار میذاره.

میتونی با یه پزشک مشورت کنی و ببینی چه محصولاتی تو داروخانه هست و میتونی برای خوشبو شدن دهان تهیه کنی و در قالب هدیه بدی استفاده کنه. 

من خودم هر وقت ویفر موزی میخورم واقعا تا شب عطر خوب موز رو حس میکنم😄

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، در من تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد.

بوی بد دهن رو همه خودشون متوجه میشن 

احتمالا یا دندوناش زیادی پوسیدگی داره یه مشکل معده داره 

غیر مستقیم بگو میدونی ناراحت میشه بگو مثلا دیروز رفتم ی جایی کار داشتم ی خانومی خیلی دهنش بوی بد میداد از صبح نتونستم چیزی بخورم حالم بهم میخوره خلاصه یکم بحرانی جلوه بده قضیه رو 

یا اگر دندون خراب داره بگو بریم دندون پزشکی ببینه توی رابطه مون مشکلی پیش نیاد 

دیگه خودت بیشتر میشناسیش غیر مستقیم بگو اگر اثر نکرد مستقیم به روش بیار

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد