2777
2789
اره به خدا اعتماد ب نفس داره 😐میخواد بوس اینا کنه عزا میگیرم

عای دختر خب بهش بگو دیگه روت نمیشه رو در رو بگی بهش پیام بده بگو 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو شوهرم هفته اول اشنایی مون 

من یه کم دهنم بو گرفته بخاطر سنگ لوزه دارم گاهی

سریع گفت دهنت خیلی بو میده...

منو میگی مردم از خجالت...

ولی الان عادی شده هرکدوم مون بو بده سریع میگیم تا برطرف کنیم....

مستقیم بگم بده؟

شاید ناراحت شه

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
اره به خدا اعتماد ب نفس داره 😐میخواد بوس اینا کنه عزا میگیرم

مادرشوهر منم دهنش بو سگ مرده میده بهش گفتم گفت دندونم خرابه

میاد نزدیک حرف میزنه رومو یه طرف دیگه میکنم عق نزنم 

شوهرم همیشه میگه اگه دهنم بو داد بهم بگو که کسی رو اذیت نکنم

به نطرم بهش بگو ناراحت هم شد مهم نباشه برات 

یه کم تخریب اعتماد به نفس زیاد بد نیست 😉😉😉😎😎😎