2777
2789

من به اکسم پیام دادم بعد از یکماه
 جواب پیامم رو ندادخ از دیروز 

این فک میکنه من خیانت کردم بهش، این دومین باره پیام میدم میخام سر صحبت رو باز کنم باهاش صحبت کنم ولی از دیروز جواب نداده (آخرین بار یک ماه پیش حرف زدیم )

منم هیچ پیام عذرخواهی با سعی خاصی نکردم، پیامام فقط در حد سلام خوبی باقی میمونه چون جواب نمیده 

(آخرین باری که باهم حرف زدیم رفتارش باهام بد نبود ولی کماکان معتقد بود خیانت کردم و بهش دروغ گفتم )

می‌خوام یه توضیح  در حد یک خط بدم که من با کسی نیستم ، ولی اگه نمی‌خواد اصلا رک بهم بگه پیام نده، جواب ندادن خیلی زشت و آزار دهنده اس، بگم؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگم؟

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

مردا حس کنن ک واقعی خیانت کردی مثل ما زنا نمیبخشن ی دفعه رابطه قطع میکنن اگه طرفشون براشون مهم بوده

سعی کن تو مختصر حرفی بزنی ک بفهمه کسی دیگه نیست فقط با خودشی اون اگه نمی‌خواست کلن جوابتو نمی‌داد داره بهت فرصت میده

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
با دوس پسرم  قبل از اون حرف زدم بیرون تو ماشین

الان این دوست پسرته یا اون دوست پسرته چند تا چند تا برمیداری بزار واس بقیه ام بمونه

...What the fu                                                      

این پیامو بده

((می‌خوای جواب بده می‌خوای جواب نده ن وظیفه خودم می‌دونم به احترام چند مدتی که با هم تو رابطه بودیم یه توضیح کوچیک بهت بدم هرچند که باور کنی یا نکنی من آدم تک پری هستم نقدر خودمو با ارزش می‌دونم که حاضر نیستم به خاطر یه سنگ هرچند خوش خط و خال خم بشم تا الماس از تو جیبم بیفته من دوستت داشتم و دارم و هیچ وقت نفر سومی در کار نبوده اگر خواستی جواب بده تا صحبت کنیم و مشکلمونو حل کنیم اگر هم نخواستی شما رو بخیر و منو به سلامت))

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

خیلی رک بهت بگه پیام ندی؟ همین که جوابتو نمیده و معتقده خیانت کردی دلیل کافی برا پیام ندادنت نیست؟

خوب مقصر بودم با دوس پسر قبل از اون بیرون قرار گذاشتم و دیدن رفتن بهش گفتن، میخاستم برای آخرین بار یه توضیحی بدم