2777
2789
عنوان

قانون جذبی ها بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 23 پست
درسته خب ببین موقعیت ها فرق داره . جهنم یکی بهشت توئه شاید . من اصلا وضعیتشو که شبیه ایرانه مالی کار ...

اگه میخایی بری برو استرالیا خیلی خوبه ،من که تو استانهرفتن بودم که همسرم مخالفت کرد وگرنه الان اونجا بودم😁

🧔اقا هستم
اگه میخایی بری برو استرالیا خیلی خوبه ،من که تو استانهرفتن بودم که همسرم مخالفت کرد وگرنه الان اونجا ...

من استرالیا دوس ندارم اما دوستم استرالیاییه خیلی دوسش دارم از بس خونگرمن حیفه شوهرت راضی کن برو 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها فکر کردم خانومین،  آره خانومت راضی کن

رو شناختی که روم داره نذاشت 

پارسال برای چن مدت شهرستان کار میکردم 

هر ساعت سرش نق میزدم (بخاطر دوریم)

میگه تو ایران دووم نمیاری چه برسه خارج🤦

🧔اقا هستم
برا کشوری که میخوای بری تحقیق کن که کدوم کشور بهتره  ولی بعد میفهمی هیچ‌جا ایران نمیشه

اخه هرکسی نظری میده . آره ایران برای کسایی بهتره که وضع خوبی دارن اینجا گلم . برا من که وضعیتم فرقی نمیکنه و یجورایی بی دست آوردم فرقی نمیکنه . اینو از داداشم که مهاجرت کردم و خیلیا پرسیدم . 

اما واسه کشور هرکسی یجا میگه خوبه من نمیدونم کدوم انتخاب کنم که تجسم کنم گلم . میشه بیشتر توضیح بدی

اخه هرکسی نظری میده . آره ایران برای کسایی بهتره که وضع خوبی دارن اینجا گلم . برا من که وضعیتم فرقی ...

داداش شما و خیلیا دیگه چجوری غربت رو تحمل میکنن ، 

عکس و فیلم چیزی که میخوای رو دانلود کن جایی بزار که همیشه ببینی تصور کن اونجا زندگی میکنی، کار می‌کنی ازدواج کردی و.... 

ولی با تلاش 

از من می‌شنوی به مهاجرت فکر نکن 

داداش شما و خیلیا دیگه چجوری غربت رو تحمل میکنن ،  عکس و فیلم چیزی که میخوای رو دانلود کن ج ...

اخه مشکلم اینه نمیدونم کدوم کشور خوبه که اونو تجسم کنم 

والا اونا شرایط کارشون اینطور شد و خداروشکر راضین خب درد غربت هم هس ولی عادت کردن.