سلام بچه ها ، میگن باید هرچی که میخای و تجسم کنی بعد هم تلاش ، من میخام خودمو تو کشور مورد علاقم تجسم کنم واسه مهاجرت اما نمیدونم کدوم کشوراصلا خوبه که بخام تجسمش کنم ، عاشق استانبول بودم اما بخاطر وضعیت اقتصادیش مجبورم به گزینه دیگه فکر کنم . میشه بگید چجوری کشور مورد علاقمو اصلا پیدا کنم که بتونم تجسمش کنم ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برا کشوری که میخوای بری تحقیق کن که کدوم کشور بهتره ولی بعد میفهمی هیچجا ایران نمیشه
اخه هرکسی نظری میده . آره ایران برای کسایی بهتره که وضع خوبی دارن اینجا گلم . برا من که وضعیتم فرقی نمیکنه و یجورایی بی دست آوردم فرقی نمیکنه . اینو از داداشم که مهاجرت کردم و خیلیا پرسیدم .
اما واسه کشور هرکسی یجا میگه خوبه من نمیدونم کدوم انتخاب کنم که تجسم کنم گلم . میشه بیشتر توضیح بدی