دخترم سه سال و نیمشه تقریبا
هیچی نمیخوره چیکار کنم از دستش دلم میخاد بشینم زار زار گریه کنم😭
از صب تا الان ن صبحونه ن ناهار هیچی نخورده تاااا الان حالا هم رفته از فریزر نون درآورده میگه اینو میخام باز کن برام بخورم
الانم مث قحطی زده ها ی نون تا شده یخ زده برداشته میخوره خالی خالی🥺
آخه من چیکار کنم از دستش کم خونی و کمبود آهن داره از بس هیچی نمیخوره هر وقت میبرمش مرکز بهداشت برای کنترل همیششششه از نمودار رشدش قد و وزنش پایین تره
خیلی هم زود مریض میشه زمستون ک میشه همیشه سرما خورده
چند بار بردمش دکتر تغذیه براش دارو داده و ی سری توصیه هایی کرد ک مثلا غذاش تزئین کنم براش و کنار بچه های دیگه غذاشو بخوره و... بلکه ترغیب بشه و اینا ولی همش موقتی بود و غذا نخوردنش تغییر نکرد دکترش میگفت متاسفانه بچه ای ک بد غذاست خیلی سختی داره تا غذا خوردنش رو درست کنیم میگفت اگه مشکلش کم اشتهایی و کم غذایی بود میشد همون مقدار کم هم ک میخوره همونو غذای مقوی داد بهش ولی دخترم خیلی بد غذاست فقد تو کل دنیا این چند تا چیز رو میخوره:
ته دیگ نونی برنج اونم برنجی ک سفید ساده باشه اگه ی ذره زرد باشه یا عدس یا شویدی چیزی توش داشته باشه لب نمیزنه گاهی هم از همون برنجش هم شاید بخوره ولی اکثرا ته دیگ رو فقد میخوره
پنیر با نون میخوره بدون گردو یا زیره یا کنجد و هرچیزی دیگه پنیر رو خیلی خیلی دوس داره
ماکارونی
شیر
ماست
گوجه خیلی دوست داره
پیتزا وساندویچ همبرگر
از میوه هم هندونه پرتقال نارنگی خربزه موز لیمو
همینا رو میخوره فقد در مورد هر غذا و هر میوه و خوراکی جدیدی مقاومت میکنه و بهش تمایلی نداره و اصلاا لب نمیزنه بهش ک حداقل بچشه طعمش رو ک ببینه اصلا خوشش میاد یان
ولی از تنقلات هرچی جدید ببینه سریع میخاد مخصوصا بستنی
سر سفره هر غذایی باشه لقمه براش بگیرم میگه ن چیزی داخلش نزار خالی بده فقد ی تیکه نون برمیداره میخوره خودش رو با نون سیر میکنه مامانا شما چیکار میکنین با بچه بد غذا؟
ببخشید طولانی شد اومدم ی کم دردودل کنم خیلی خسته ام🥺