2777
2789
عنوان

بشدت دلم واسه کراشم تنگ شده

74 بازدید | 4 پست

نمیدونم چرا اینقد هواشو میکنم 

تا دوسه هفته دیگه میبنمش ولی دوس دارم 

بیشتز ببینمش دلیل اشتیاقم  توجه که بهم داره وایب خوبی 

بهم میده🥲✨️

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

من یک ماهه ندیدمش فردا میاد 🥺

نمیدونم چه مرگمه خیلی دوسش دارم بهم پیشنهاد داد مثل یه خررررر ردش کردم

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

من یک ماهه ندیدمش فردا میاد 🥺 نمیدونم چه مرگمه خیلی دوسش دارم بهم پیشنهاد داد مثل یه خررررر ردش کر ...

چطور تونستی اینکارو کنی🥲✨️

من یکم بهم توجه نشون میده خر ذوق میمیرم

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور تونستی اینکارو کنی🥲✨️ من یکم بهم توجه نشون میده خر ذوق میمیرم

خیلی خیلی دوسش دارم😭😭

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

خیلی خیلی دوسش دارم😭😭

خب ببین شرایط چطوره 

قصدتاتون مشترکه خت برو سمتش