2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازتعطیلات عید که تو خونه موندم از تنهایی😔😔

رفتم بیرون دیدم کل شهر با خانواده هستن

منم دلم گرفت

حتی صمیمی ترین دوستان امروز با خانوادتون بودن

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

اعصابم خورده‌ بازم🤣🤣

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

من بیام تو ظرفام بشور

هستم با طرف شستن ، یه جارومون نشه؟

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
مشکلی ندارم با جارو کردن فقط خیلی حرف میزنم ممکنه برم رو مخت 😂

اشکال ندارع منم خیلی حرف میزنم اینقدر حرف می‌زنیم حالمون بد شده!

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
اخرش توچت ها باید یکی باش بگم گشنمه🤣🤣🤣

بخدا گشنمهههه😭😂

شوهرم صب رفت گفت ظهر میام هنوز نیومده قراره مرغ بیاره دلم چلو مرغ خوشمزهههه با برنج و زرشک زعفرون فرااااوون میخواد .از گوشت حالم ب هم میخوره 😑

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
ازتعطیلات عید که تو خونه موندم از تنهایی😔😔 رفتم بیرون دیدم کل شهر با خانواده هستن منم دلم گرفت ...

امروز مگه چخبره داداش 

منم شبیه خودتم. تنهاییو عشقه

کاربر پسر! نه درخواست دوستی میدم نه بدین . نه تو کاری که جام نباشه دخالت میکنم نه گیر بدین به وجودم تو سایت . به اسم کاربری هم گیر ندین ده ناموسا نمی‌دونم چی بگم بهتون بذارین این یکی بمونه گاهی بیام درد و دل کنم با خودم  •عشق زندگی ام دلش میخواد بمیره • (خط اول ،کتاب به امید دل بستم)