2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به عروس هم داره ، عروس های بی زبون سخته براشون ، عروس های با عرضه و زبون باز و با سیاست و اجتماعی راحت تره براشون . حالا تو کدومی ؟! 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بزار منی ک پر از تجربه ام برات بگم

سه ساله طبقه بالاشون میشینم

یکساله بچه آوردم چون بچه داری بلد نبودم از صبح ساعت ده پایین بودم تا ۱۲ شب برای خواب میومدم بالا

اونم چون شوهرم کمکم میکرد

خلاصه انقد خودمو بی ارج قرب کردم ک الان راحت میان در یخچالم سر گازم هرچی میخان بر میدارم انگار اومدن سوپر مارکت

۱ تو رو نده

۲ هرزو نرو پایین دعوت به دعوت برو حوصلتم سر رفت هرجایی برو جز پایین

فک کن پایین همسایه ای

کاری ک من کردمو تو نکن

منم تو ی ساختمونم

اگ ادمای خوبی باشن کاری ب کارت ندارن

فقط حد و مرز رعایت کن

با شوهرت برو خونشون هفته ی بار بشین ی ساعت بیا

نه نهار نه شام تا دوعوتت کنن

نگین کجا میرید و میاید

خودتو برای جنگ روان ، دخالت در تمامممم مسائل، کنترل شدن ، 

و هزاران جوایز نقدی دیگر آماده کن

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

راستی

من هر موقع با مادرشوهرم کار داشته باشم یا بخوام چیزی بگیرم یا بدم قبلشزنگ میزنم میگم مامان اگه اوکیی ده دقیقه دیگ بیام پیشتون ی سر

الان اونام یاد گرفتن کار داشته باشن بخوان بیان زنگ میزنن قبلش