2777
2789

هر موقع گشنه اش شد و خواست😁

پسر من 20 ماهشه هر موقع بخواد بهش میدم یکی دوماه دیگه ام از شیر میگیرمش

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر موقع گشنه اش شد و خواست😁 پسر من 20 ماهشه هر موقع بخواد بهش میدم یکی دوماه دیگه ام از شیر میگیرم ...

عزیزم یعنی در روز چندبار بهش میدی؟ من مثلا دوبار صبح یه بار عصر شبا هم دوبار میدم کافی هست

عزیزم یعنی در روز چندبار بهش میدی؟ من مثلا دوبار صبح یه بار عصر شبا هم دوبار میدم کافی هست

من پسرم زیاد اهل غذا نیست بیشتر شیر میخوره برا همین دفعه ها بیشتری در طول روز شیر میدمش، شبم با شیر خوردن میخوابه، در طول شبم تا صبح سه چهار دفعه بیدار میشه برا شیر 

ولی صبحانه که دوست داره میخوره، صبحا کمتر شیر میخوره

اگه بچه شما غذا خوردنش خوبه، خوب میخوره و سیر میشه اره این تعداد دفعات براش کافیه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
غذا براش میزارم مامانم بهش میده یعنی تواون ۵ساعت که نیستم اگه فقط غذا بخوره و شیر نخوره به نظرت کافی ...

طوری نیست.

موز له شده

پوره سیب

برنج خیلی نرم با خورشت زیاد

اینا هم میتونی بدی.

منم از ۹ ماهگی رفتم سرکار.

الان پسرم نزدیک یکسالشه.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
من پسرم زیاد اهل غذا نیست بیشتر شیر میخوره برا همین دفعه ها بیشتری در طول روز شیر میدمش، شبم با شیر ...

قبلا بهتر غذا میخورد چند روزه خیلی کم و به زور میخوره دقیقا شبا هم با شیر خوردن میخابه بچه ی شما هم از اول کم غذا میخورد یا الان اینطوری شده؟

طوری نیست. موز له شده پوره سیب برنج خیلی نرم با خورشت زیاد اینا هم میتونی بدی. منم از ۹ ماهگی ر ...

خیلی بد میخوره میگم قبلا بهتر میخورد .قبلا توکریر میخابید میخورد الان که یاد گرفته بلند بشه اصلا نمیشینه غذا بخوره شما چطوری تو چه حالتی بهش میدی بخوره؟

خیلی بد میخوره میگم قبلا بهتر میخورد .قبلا توکریر میخابید میخورد الان که یاد گرفته بلند بشه اصلا نمی ...

بچه من الان سه ماه گذشته خودش میشینه غذا میخوره. انگار باشیر تنها سیر نمیشه بهانه غذا میگیره

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
میشینه مثلا ۴تا قاشق خودشون که کوچیک هست بخورن کافیه؟

آره هرچی خودش تمایل داره.

باز دیدی گرسنه شد غذا بیار براش