2777
2789

اره میفهمم چی میگی ! 

پاشو دوش بگیر نفس عمیق بکش به کارات و خانوادت و خدا فکر کن به ایندت فکر کن 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شت ،آره مشکوک بودم به افسردگی یه سوال شماها که افسردگی ندارین دنیا از نظرتون چه شکلیه؟

دنیا ، دنیای خوبیه که در کنار سختی یه سری اتفاقات شیرین و خنده دار داره ، همش خوبی و خوشی نیست .

اینکه پاشی به عشق و امید اینکه یه روزی اون ماشین و و .. حتی لباس که دوسش داری بری کار کنی برا اینکه شب با خانواده دور هم بشینیم غذا درست کنی ، اینکه برای تمیز بودن خونت ساعت ها زحمت بکشی اینکه خوشحال باشی قسط وام این ماه رو پرداخت کردی زندگی یعنی این ، زندگی یعنی اینکه یه شب بری عروسی یه روز بری ختم یکی ، زندگی چیز دیگه ای ندارع باید باهاش ساخت و هر دلیلی پیدا کرد برای بقا و خندیدن و شاد بودن

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
من بیشتر زندگیم از بچگی همینطور بودم برای منم کلی دکتر و دارو و اینا کلی سعی کردم ولی چه کنم انگار ک ...

منم از ۱۵ سالگی تا الان که ۲۰ سالمه این حسارو تجربه میکنم ،بچه بودم خیلی شاد بودم ولی الان دوباره این حس لعنتی اومده سراغم بعضی وقتا میگم خودتو بنداز جلو ماشین و دیگه تمومش کن

یه سوال در یک ماه  چند روز رو فاز شیدا هستی و چند روز تو فاز غم؟

من خودم البته منو مرزی تشخیص دادن واقعا زمان مشخص نداره که منتظرش باشی توی بهترین شرایط و همه جور وضعیتی میاد حالا ایشونو نمیدونم

فکر میکردم من تنها کسی ام که این حسو دارم بقیه همه موفقن کنار من

ببین همه مشکل دارن چه روحی چه جسمی فقط فرق میکنه پاشو برو بیرون قدم بزن با خودت حرف بزن بخند فقط یکبار زندگی می کنیا

من خودم البته منو مرزی تشخیص دادن واقعا زمان مشخص نداره که منتظرش باشی توی بهترین شرایط و همه جور وض ...

منم اینطورم مثلا یه هفته خوشحالم و هیچ مشکلی ندارم بعد مثلا هفته بعدش انگار تمام غم دنیا رو منه 

منو مرزی چی هست؟

منم از ۱۵ سالگی تا الان که ۲۰ سالمه این حسارو تجربه میکنم ،بچه بودم خیلی شاد بودم ولی الان دوباره ای ...

من پنج بار سعی کردم تمومش کنم ولی خب باور کن تا خدا نخواد نمبشه فقط شرایطتتو بدتر میکنه در بهترین حالت باعث میشه که همه یه جور بدی نگاهت کنن انگار که یه چیز ناجوری یا داری جلب توجه میکنی پس خواهش میکنم دست به خودکشی نزن یا فکرشم نکن. البته برای فکر خودکشی داروها واقعا اثر داره کم میکنه