واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر حاذق انتخاب کنید که کارش خوب خوب باشه و ببینید اون چی میگه ،استراحت کامل داشته باشید ،نزدیکی نکنید اصلا و اینکه استرس هم از خودتون دور کنید ،ولی حتما با ی پزشک متخصص خوب دیگه هم مشورت کنید
نه منظورم این نیست ولی خوب ضرری نداره ی دکتر دیگه هم ببینه شما رو و نظر اون رو هم با توجه به شرایط و مسئله فعلیتون جویا باشید ،ولی تو اولین فرصت این کارو کنید ،میتونید از قسمت زایشگاه بیمارستان های خصوصی که بهتر جوابگو شاید باشند تلفنی ،بپرسید تا بعد که برید دکتر ،چون الان تو تعطیلات هست،در هر صورت ایشالا که بسلامتی سپری بشه واستون و مشکل حل بشه به لطف خداوند