2777
2789

چیز هایی که باهاش سرخ کردم

سیب زمینی

بادمجان

کدو سبز

مرغ

ماهی

بال

کیک فنجانی

گوجه

همبرگر آماده

درست کردم

اوایل راضی نبودم تا اینکه قلقلش دستم اومد فقط با فرچه روغن مالی کنید و وقتیکه خودش بوق زد حین کار هم بزنید

توصیه میکنم حتما با فرچه باشه که کل محتوا رو پوشش بده 

با قاشق خیلی خوب نمیشه روغن مالی کرد

باید یه مقدار فقط صبر و حوصله بخرج بدین

من ۸ تومن گرفتم ولی بنظرم با ۳ تومنی هم کار ادم راه میفته

امیدوارم مفید باشه براتون

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی راضیم و علاوه بر اینایی که شما گفتید کتلت و فلافل و کبه و پیراشکی و کباب تابه ای و پیتزا هم باهاش درست کردم

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

ممنون منم دارم مثل شما دقیقا راضی ام ۵۵۰۰ خریدم نزدیک یکسال نیم فکر کنم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
بعد مزشون عین داخل ماهیتابه ای هست؟

وقتی روغن مالی کنی بله

بدون عذاب وجدان میخوری 

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
منم خیلی راضیم و علاوه بر اینایی که شما گفتید کتلت و فلافل و کبه و پیراشکی و پیتزا هم باهاش درست کرد ...

خب کتلت اینا موادش از توری نمیریزه؟؟؟؟

منم خیلی راضیم و علاوه بر اینایی که شما گفتید کتلت و فلافل و کبه و پیراشکی و پیتزا هم باهاش درست کرد ...

پیراشکی و فلافل چجوری ؟ آخه باید تو روغن غلط بخورن

من باهاش سمبوسه و همه غذا مثل فلافل اینا گرم میکنم ولی سرخ نه

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
طعم و مزه تغییر نمیکنه، مخصوصا بادمجان؟

نه بادمجان عالی بود

توی ماهی تابه درست میکنی طعم روغن میده انگار داری روغن میخوری به یه مقدار بادمجون ولی این عالیه

خب کتلت اینا موادش از توری نمیریزه؟؟؟؟

نه اصلا

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
منم کباب تابه ایو گذاشتم داخلش خداییش شبیه کباب کوبیده بیرون شد

موادش چجوری از توری نمیریزه؟؟؟ من میترسم بزارم همش پایین بریزه

چون بدون توری برای من روشن نمیشه