2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقد حسودن

122 بازدید | 9 پست

زن عموم از شدت حسادتش نذاشت دختر همسایشون با فامیل ابجیش ازدواج کنه منم ک مجرد بودم چن بار اینکارو کرد حالا خودش پنج تا دختر داره ک همشون ازدواج کردن دختراشم از خودش بدتر و بد ذات تر  و زندگیشون خوبه حالا اگ ما بودیم کن فیکن میشدیم 

واقعا اینا کس میخوان تقاص پس بدن 

اینا به بدترین شکل تاوان میدن فقط صبر کن تا ببینی

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدای من

اونوقت داداشم به من میگه یکی رو زیر نظر دارم 

بش میگم خودت میدونی 

میگه خب نظرت مهمه 

بش گفتم شاید نظر من باعث شه خوشبختی از ینفر دریغ شه پس به من مربوط نیست😐

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

۹۹ درصد خانما چشم ندارن خوشبختی همجنسشونو ببینن

اون ی درصدم از اون ۹۹ درصد دائم ضربه میخورن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

۹۹ درصد خانما چشم ندارن خوشبختی همجنسشونو ببینن اون ی درصدم از اون ۹۹ درصد دائم ضربه میخورن

بهتره بگی 99 درصد آدما

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

وای خدای من اونوقت داداشم به من میگه یکی رو زیر نظر دارم  بش میگم خودت میدونی  میگه خب ...

بخدا منم اینطوریم نمیدونم اینا چطو دلشون میاد الان حال اون دختر رو باهمه وجودم حس میکنم 

بهتره بگی 99 درصد آدما

اقایون کمتر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

حالا برعکس شما زن عموی من هر روز یه خواستگار برام میفرسته ،یا شماره خونه مونو بین حاج خانمای محل پخش کرده برا پسرشون بیان خواستگاری من

صد بار باهاش دعوا کردم باز گوش نمیده 

آبرو برا من نذاشته همه تو محل فکر میکنن من کشته مرده شوهر کردنم 

بخدا منم اینطوریم نمیدونم اینا چطو دلشون میاد الان حال اون دختر رو باهمه وجودم حس میکنم 

خدا شاهده من از وقتی فهمیدم موضوع برادرمو همش خودمو جای دختره میذارم که اگه با یدونه جملم شاید زندگی ای که می‌شد براش قشنگ باشه رو من به باد دادم عذاب وژدان میگیرم😐

اونقد یسریا واقعن چطور میتونن این شکلی باشن..

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.