زن عموم از شدت حسادتش نذاشت دختر همسایشون با فامیل ابجیش ازدواج کنه منم ک مجرد بودم چن بار اینکارو کرد حالا خودش پنج تا دختر داره ک همشون ازدواج کردن دختراشم از خودش بدتر و بد ذات تر و زندگیشون خوبه حالا اگ ما بودیم کن فیکن میشدیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بش گفتم شاید نظر من باعث شه خوشبختی از ینفر دریغ شه پس به من مربوط نیست😐
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
۹۹ درصد خانما چشم ندارن خوشبختی همجنسشونو ببینن اون ی درصدم از اون ۹۹ درصد دائم ضربه میخورن
بهتره بگی 99 درصد آدما
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
بخدا منم اینطوریم نمیدونم اینا چطو دلشون میاد الان حال اون دختر رو باهمه وجودم حس میکنم
خدا شاهده من از وقتی فهمیدم موضوع برادرمو همش خودمو جای دختره میذارم که اگه با یدونه جملم شاید زندگی ای که میشد براش قشنگ باشه رو من به باد دادم عذاب وژدان میگیرم😐
اونقد یسریا واقعن چطور میتونن این شکلی باشن..
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.