2777
2789
عنوان

نسرین م مهمان ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 12852 بازدید | 221 پست
ما از این موارد زیاد داشتیم مورد داشتیم طرف اومد گفت علیخانی دوست برادرمه اصرار نکنید فقط که شمارشو ...

دقیقا ایشون درست از بعده مو کاشتنش انقدر که خاص شده برای مخاطبینش همه مخاطبینش میخوان به نوعی نسبت سببی و  نسبیشون نسبت بهش نشون بدن ......      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینو ندیدم اصلا واسه همین یادم نمیاد 

این برنامشو دوس داشتم قشنگ بود 

افسانه هم به شدت شبیه معلم تاریخ راهنماییم بود

از تو چه پنهون که دلم بدجوری عاشقت شده.                            بدجوری آواره اون چشمای خوشگلت شده
اینم اون که میگفتید واسه بهزیستیه

از همه مهمونا عکس داری 😮

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...
دقیقا ایشون درست از بعده مو کاشتنش انقدر که خاص شده برای مخاطبینش همه مخاطبینش میخوان به نوعی نسبت س ...

اره بابا وگر نه خود احسان الان چهار سال پیاپی مهمون ماه عسل بود با اجرای آرش ضلی پور😁😁😁😁

از تو چه پنهون که دلم بدجوری عاشقت شده.                            بدجوری آواره اون چشمای خوشگلت شده
خیانت کرده بخشیدتش ؟ چه برنامه بی خودی

باید برنامه رو میدیدی 

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...
بیرون بودم نشد  صبح نگاهش میکنم

حتما ببین صحنه داشت برنامه 

اره بابا وگر نه خود احسان الان چهار سال پیاپی مهمون ماه عسل بود با اجرای آرش ضلی پور😁😁😁😁

تازه دماغشم عملیه 

شکمشم با گن جمع میکنه

همرو الان از گوگل جون گرفتم😂😂😂😂

ای کلک 😂