2777
2789
فعلا ک تعطیله سر بخوره بقران ک ابردم میره لعنت ب پدرو مادرشون فقط خب من گفتم اینجا همه زنن ی مشورت ...

لینک بذار با گزارش بترکه

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا هما این پستمو بخونن ب همین روز عید سعید فطر قسم من تامیک خودمو توی گوگل سراسری خوندم اصلا بدبخ ...

بله موافقم تاپیک‌ شخصی و عکس اصلا نزارید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مثلا شما یکی رو تو تلگرام ببینید از کجا میتونید بفهمید شماره شوهرعمش نیست و شماره خودشه؟؟

چون از خط پیام میده

منظورم اینه اینجا همون اول شماره میخواد بعدش مهم نیست و خب همه و خیلی ها با ستاره کل فامیل میان ولی تلگرام این طوری نبست و اپن خط رو  باید با همه مسیولیت برا خودته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شکایت کردین نتیجش چیشد؟

فعلا تعطیله ابجی

اخ بخدا تمام تامیکام رو اورده بالا

من با شوهرم سر ی موضوع بحثمون شد ب شدت

ّعد انگال نعجزه خدا شد مشکلم حل شد

ولی این تامیک امده توی گوگل سراسری بقران قسم

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  
متاسفانه واقعا نمیشه کاری کرد  همین الانش که حذف تاپیک وجود نداره  خیلی ها دروغ میگن و ب ...

دیگه کسی که واقعا عاقل باشه درخواست دوستی قبول نمیکنه که با احساساتشم بازی نشه. 

اونا باید رو خودشون کار کنن، نمیشه کلا بیایم صورت مسئله رو حذف کنیم که..

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

ولی پیامک میره بهشون :/

باهم اونم براش راه کذاشتن اگه تاپیک  ازسارا بپرس رو ببینی براش به راهکار ساده گذاشتن ک طرف نفهمه 

ولی پیامک میره بهشون :/

خب اون ها استفاده نمیکنن برای همین راحت میتونی برداری

من الان شماره کل خانواده رو برداشتم ۵ تا کاربری دارم

ولی تلگرام یا واتساپ خودشون لازم دارن مگه میذارن من بردارم.

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
لینک بذار با گزارش بترکه

اونوتاپیکمه ک نوشتم هرکسی تو زندگ یمشترک  بهر دلیلی با ی اقا چت کرده و همسرش فهمیده

اونوتاپیکم پخش شده 

بابا من از شوهرم خاستم حدا شم با ی اقایی صحبت کردم مشاور بود

بعد برگشتم سر زندگیم شوهرم بهش گفتم

بعد ی شری درست کرد

حالا بگذریم اون نشکل حل شد الان نی نی سایت میخاد بشه باعث زتدگیم بابا چیه جرا پخش شده

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  

@مونا_تهرانی  

چه وضعشه؟

این سایت شما دارین

در این خراب شده رو تخته کنید بابا

روز به روز دارین بدترش میکنین

با این تبلیغات چندش و مزخرف فقط به فکر منافع خودتون هستین

فقط بلدین فرت و فرت تعلیق کنید هیچ تلاشی واطه بهتر شدن سایت نمیکنید

وایه حذف یه تاپیک باید ۴ ساعت به نی نی یار ۱ التماش کنی

این دوساله همش میگی داریم تلاش میکنیم سایت و بهتر کنیم

بهتر نشد هیچ بدترم شد تروخدا تو دیگه تلاش نکن

کاپ بدترین مدیر سایت به شما تعلق میگیره

یه سگ دونی باز کردین تو این سگ دونی هیچ مسولیتی قبول نمیکنید فقط پول میچاپین😏😏😏😏😏😏

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...